FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. 6 dintr-o lovitură! Ce jucători primește Gigi Mulțescu la Dinamo

Gigi Mulțescu are 6 jucători noi la dispoziție
Gigi Mulțescu are 6 jucători noi la dispoziție

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2020 16:33 / Actualizat joi, 20 august 2020 16:47

Dinamo se pregătește pentru noul sezon, iar antrenorul Gigi Mulțescu are de azi 6 jucători noi la dispoziție.

După ce l-a adus pe Vlad Achim, Dinamo s-a întărit cu 6 jucători reveniți după împrumuturile la alte echipe. Echipa alb-roșie a emis un comunicat prin care anunța că Mihai Alexandru Eșanu (portar 22 de ani), Florin Bejan (fundaș, 29 de ani), Vlad Petru Gîsă (fundaș, 19 ani), Geani Crețu (mijlocaș, 20 ani), Alin Lazăr (mijlocaș, 20 ani) și Cătălin Ionuț Măgureanu (atacant, 20 ani) s-au întors la Dinamo.

Cei șase se vor alătura lotului „câinilor” sub comanda lui Gigi Mulțescu, iar acesta va decide dacă-i va păstra în echipa pentru sezonul viitor.

Din nou acasă!

Șase jucători dinamoviști au revenit în această vară la echipa din Ștefan cel Mare, la antrenamentele conduse de Gheorghe Mulțescu în cantonamentul de la Săftica, după împrumuturi în ultimele sezoane competiționale, în prima ligă sau în liga secundă a României. Este vorba de portarul Mihai Alexandru Eșanu, fundașii centrali Florin Bejan și Vlad Petru Gîsă, mijlocașii Geani Mihai Crețu și Alin Gabriel Lazăr, precum și atacantul Cătălin Ionuț Măgureanu.
-comunicat Dinamo

Dinamo

  • Antrenor: Gheorghe Mulțescu (confirmat)
  • Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul)
  • Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)

VIDEO. Reîncepe Liga 1: Totul despre Dinamo - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV A plecat de la Dinamo și s-a dezlănțuit la adresa lui Bogdan Bălănescu: „Pune interesele personale pe primul loc. Are metode neortodoxe”

Cortacero și Melero merg după Cosmin Contra! Unde vor avea loc negocierile dintre cele două părți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
johnwick
johnwick  •  21 August 2020, 00:49
Postat de obergruppenfuhrer pe 20 August 2020, 22:44

Poate nu observi un tipar anume, cum ca in ultimul deceniu, echipele bucurestene au devenit pamant de flori in timp ce una din Ardeal rupe norma, ba cu arbitrii, ba cu prieteni ce mimeaza fotbalul in fata lor

;i tot e 25 meleoane pe minus

obergruppenfuhrer
obergruppenfuhrer  •  20 August 2020, 22:44
Postat de dinamo_forever_77 pe 20 August 2020, 21:18

Dezvolta te rog. Ce legatura are cu fotbalul ? Asta este o inventie si atat. De aceea nu bati tu pe CFR in meci direct ? De aceea nu poate nici fcsb-ul sa-i bata ? Ca sa nu mai vorbim de ce fac in europa. Pe cand noi.....

Poate nu observi un tipar anume, cum ca in ultimul deceniu, echipele bucurestene au devenit pamant de flori in timp ce una din Ardeal rupe norma, ba cu arbitrii, ba cu prieteni ce mimeaza fotbalul in fata lor

creeperno
creeperno  •  20 August 2020, 22:40

Vine si messi peste 14 zile cand iese din izolare

Vezi toate comentariile (20)
Comentează