Alte știri din fotbal
„Nu e nevoie de așa ceva la Rapid!” » Avertisment lansat de fostul UEFAntastic
0
Legenda lui Dinamo aruncă săgeți către Rapid și a numit atuul „câinilor”: „Așa a fost când s-au luat titluri”
0
Probleme la noul stadion din Constanța! De ce ar putea să coste mai mult
1
Fostul conducător de la Rapid „a pus tunurile” pe noul transfer făcut de Dan Șucu: „Dacă era foarte bun, de ce a plecat de acolo?”
1
Știri din fotbal internațional
Senzațional! Răzvan Lucescu îl va înfrunta pe Ionuț Radu pentru un loc în optimile Europa League » Toate împerecherile
1
„Trebuie să ne îmbrăcăm gros!” » Prima reacție din tabăra lui Chivu, după tragerea la sorți din Liga Campionilor
0
Ce noroc pentru Cristi Chivu! Pe cine va înfrunta Inter în play-off-ul pentru optimile Ligii Campionilor » Toate împerecherile
10
Raul Rusescu, impresionat de un fotbalist de la FCSB: „Așteaptă convocarea la națională după meciul cu Fenerbahce!”
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
12
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
VIDEO. Un consilier local din Brăila s-a făcut de râs în direct. Nu a mai ...
Libertatea
Banii ținuți la saltea își pierd din valoare. Cum îi poți proteja de ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Imagini de la accidentul în care a murit Tal Berkovich. Fosta concurentă de ...
Libertatea
DACA AVEA CARACTER CONTRA REFUZA SA FIE...COLEG CU STOICHITZA CU BURLANU'.....
CE MAI CAUTA BURLEANU..SI STOICHITA SI CEILALTI SA " PUNA " EI ANTRENOR LA NATIONALA ROMANIEI ?? TREBUIA SA-SI DEA DEMISIA CU TOTII ..SI SA PUNA UN ANTRENOR DOAR PROVIZORIU PENTRU URMATOARELE 2 MECIURI ALE NATIONALEI......CUM AR FI PUTUT SA FIE DORINEL MUNTEANU..CARE DUPA LUCESCU SI DAN PETRESCU E CEL MAI ANTRENOR CU REZULTATE REALE ROMAN..DAR DUPA CUM AM VAZUT ..CONTRA E " AGREEAT " DE BINOMUL...STICHITA CU BURLANU'...IAR AVEM O GASHCA ...LA NATIONALA....STOICHITA SI BURLEANU..DEMISIA SI CONTRA..SA FIE ALES DINTRE ALTI ANTRENORI CU MAI MULTE REZULTATE ROMANI..DE CATRE MICROBISTII DIN ROMANIA...CARE SUFERA SI PLATESC ACTIVITATEA ECHIPEI NATIONALE.., BINHE , PAA
SUNT DEZOLAT.nU MI-AȘ DORI SĂ JOC SUB COMANDA UNUI INS CARE URLĂ MEREU,NEMULȚUMIT ȘI PUS PE HARȚĂ.Are gura mare și nimic nu îi convine.OLĂROIU TREBUIA CU ORICE PREȚ.
Vad ca la articolul asta ati uitat de legatura lui contra cu reghemanea? Acum nu mai sunt nas si fin? Acum nu mai au interse?
Din pacate se pare ca in zilele noastre GSP-ul pune antrenori la nationala.
Poate face poate nu face, cel mai bine ar fi fost Rednic sau Boloni.
Hai sa fim seriosi.
o fi. dar.... JUCĂTORI DE VALOARE DE UNDE ADUCE?!? că moștenirea lăsată de Mircea Sandu, Mitică Dragomir, Borcea, Becali, , Tata Jean și restul.... se vede câte parale face.
Voi copia articolul vostru si o sa v-il arat dupa 12-16 luni. Sustineti enormitati. In afara faptului ca a fost un fotbalist bun, Contra nu este antrenor de Nationala. Notati ...nu a terminat nici un contract inceput. Asta pentru ca nu a avut rezultate , sau a vrut cind era pe val, la bani mai multi. Nu va face , mai nimic, la nationala. nici cit Daum !
nu inteleg ( ba da , majoritatea sunt stelisti negriciosi habarnisti ) de ce sunt asa multi contestatari . Altii mai buni , fara * deasupra numelui nu exista la ora asta . Petrescu a fost prima optiune ( dar nu a venit ) , am auzit ca a fost contactat si Olaroiu dar care ar antrena doar paralel in Emirate si nationala , ceea ce este o idee foarte proasta . Hagi dupa parerea mea la ora asta e incompatibil cu nationala , ar fi mult prea subiectiv la selectie , asa ca altii mai buni nu avem . Boloni nu cred ca stie 4 jucatori romani , pentru Rednic nu ar juca nimeni , jucatorii nu ROMANI nu l-ar respecta .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.