Alte știri din fotbal
La o oră după victoria cu Hermannstadt, Angelescu a intrat în direct și a anunțat decizia clubului: „Nu vrem”
0
Imagini emoționante după Hermannstadt - Rapid » Cristian Manea, în lacrimi, consolat de coechipieri
0
Daniel Niculae, după Hermannstadt - Rapid: „Este cel mai bun transfer din România”
0
Dorinel Munteanu, la pământ după eșecul drastic cu Rapid: „Îmi asum, sunt responsabil. Dacă sunt bărbați...”
0
Știri din fotbal internațional
Barcelona, victorie cu emoții în Cupa Regelui! După ce i-a eliminat pe Real Madrid, Albacete a fost aproape de o nouă mare surpriză
0
Arsenal a dat lovitura în minutul 90+7 contra lui Chelsea și s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei
1
Fostul star de la Real Madrid și Bayern Munchen, în negocieri cu o echipă din MLS
1
Reacția lui Udinese după a doua excludere a lui Răzvan Sava: „Nu a avut nicio problemă și mizăm pe el”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Cât costă, de fapt, „ceasul de 200.000 de euro” de la mâna lui Ilie ...
Libertatea
Lewis Hamilton a spart 140.000 de euro împreună cu Kim Kardashian. Vedetele ...
Adevărul
Fostul arbitru din Liga 1 spune că a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere ...
GSP SPECIAL
„Altfel, Guvernul pică până în iunie”. Kelemen Hunor i-a cerut „durului” ...
Libertatea
SUNT DEZOLAT.nU MI-AȘ DORI SĂ JOC SUB COMANDA UNUI INS CARE URLĂ MEREU,NEMULȚUMIT ȘI PUS PE HARȚĂ.Are gura mare și nimic nu îi convine.OLĂROIU TREBUIA CU ORICE PREȚ.
Vad ca la articolul asta ati uitat de legatura lui contra cu reghemanea? Acum nu mai sunt nas si fin? Acum nu mai au interse?
Din pacate se pare ca in zilele noastre GSP-ul pune antrenori la nationala.
Poate face poate nu face, cel mai bine ar fi fost Rednic sau Boloni.
Hai sa fim seriosi.
o fi. dar.... JUCĂTORI DE VALOARE DE UNDE ADUCE?!? că moștenirea lăsată de Mircea Sandu, Mitică Dragomir, Borcea, Becali, , Tata Jean și restul.... se vede câte parale face.
Voi copia articolul vostru si o sa v-il arat dupa 12-16 luni. Sustineti enormitati. In afara faptului ca a fost un fotbalist bun, Contra nu este antrenor de Nationala. Notati ...nu a terminat nici un contract inceput. Asta pentru ca nu a avut rezultate , sau a vrut cind era pe val, la bani mai multi. Nu va face , mai nimic, la nationala. nici cit Daum !
Era sa uit de a 2-a cea mai tare gluma de 1 Aprilie a anului viitor. Punctul 7: Defensiva? Sau Atac? "Cu bun cunoscator al fotbalului nostru". Adica stie ce PETARDE I SE IMPUNE/AUTOPROPUNE peste cap. Si ce Defensiva sau atac? Cand petardele de la clanuri nu stie sa CONSTRUIASCA......ce sa mai CONTROLEZE O MINGE, SA DRIBLEZE, SA CENTREZE, CITEASCA JOCUL, etc..
Astea sunt punctele de 1 Aprilie de anul viitor? Cel mai tare este punctul 4: Liberate fata de impresari si clanul becali. Si care a fost deci diferenta de un DAUM, care habar nu a avut nici limba Romana inainte sa fie la Nationala! DACA Selectioneaza mai mult de 2 fcsb'isti incluzand cei care au trecut pe la fcsb, CLAR ESTE INFLUENTAT.
nu inteleg ( ba da , majoritatea sunt stelisti negriciosi habarnisti ) de ce sunt asa multi contestatari . Altii mai buni , fara * deasupra numelui nu exista la ora asta . Petrescu a fost prima optiune ( dar nu a venit ) , am auzit ca a fost contactat si Olaroiu dar care ar antrena doar paralel in Emirate si nationala , ceea ce este o idee foarte proasta . Hagi dupa parerea mea la ora asta e incompatibil cu nationala , ar fi mult prea subiectiv la selectie , asa ca altii mai buni nu avem . Boloni nu cred ca stie 4 jucatori romani , pentru Rednic nu ar juca nimeni , jucatorii nu ROMANI nu l-ar respecta .
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.