Alte știri din fotbal
„Știu ce înseamnă Dinamo” » Fostul căpitan Alexandru Răuță s-a întors printre ai lui: „M-a atras proiectul”
0
Nici lui nu-i vine să creadă ce se întâmplă cu CFR Cluj: „E pentru prima dată de când sunt eu aici!”
0
Gigi Becali, la două zile după ce amenința că merge în Parlament pentru Joao Paulo: „Gata! S-a rezolvat!”
0
Daniel Pancu, după a 4-a victorie din 2026: „Era ceva de nedescris în cuvinte”
0
Știri din fotbal internațional
Perla pentru care Jose Mourinho are „o slăbiciune” a scris istorie în Youth League
0
WOW! Internaționalul român îl face zob pe marele Seedorf: „Jucător de clasă mondială, dar DEZASTRU ca antrenor!”
1
Un înalt oficial al Uniunii Europene îi răspunde dur lui Gianni Infantino, care a deschis ușa Rusiei: „Nu totul este negociabil”
0
Pariul câștigat de președintele lui Inter cu Cristi Chivu: „Suntem unicii în Serie A”
0
Lifestyle
I-au prins! Kim Kardashian se iubește cu unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume
7
Fotomodelul care a câștigat 290.000 de euro doar urmărind meciurile de la Australian Open!
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
13
Ce tablouri a pictat Ion Nicola, românul care schimba mesaje cu infractorul ...
Libertatea
Un nou indicator rutier a apărut pe șoselele din România: șoferii, ...
Adevărul
Fostul arbitru din Liga 1 spune că a „zguduit” Bursa de Valori: „Am o avere ...
GSP SPECIAL
Rusia amenință fără teamă că va ataca orice soldat NATO care va ajunge în ...
Libertatea
Exista o plaja de jucători tineri care ori s-au format complect ori au plecat la 16-17 ani la echipe din campionate de top. Un exemplu este Andone. Dar ca el mai sunt jucători tineri care au nevoie doar de o susținere. Obsesia că Fcsb are cel mai bun lot din România și astfel trebuie selecționați jucătorii și e doar o legenda....
bun articol . Contra niciodata nu a fost un antrenor DEVENSIV , echipele lui joaca un fotbal echilibrat intre faza de aparare si atac . Iar fratii Becali nu mai au nici o influenta in fotbal de cand au intrat la puscarie .
Dati-i frate o sansa, e tinar, are atitudine, nu e bagat in interese. Nu v-ati saturat de alde nea cu metode comuniste?
Nu cred ca ne calificam nici in 2020. Pe Contra nu il recomanda absolut nimic, ca si antrenor. Un alt experiment intr-o perioada in care chiar nu mai avem nevoie de incercari si aventuri. E nevoie de unul care are ochi sa-i selecteze pe pustii talentati, sa-i bage intr-o echipa, sa le faca relatiile de joc si atat.
Asa va fi si cu Contra. De la Steaua au plecat cei mai buni, iar in campionat tot Steaua ii are pe cei mai buni...asta e realitatea.
nu a facut doua paie cruce pe unde a fost, a facut praf si dinamo dar a ajuns antrenorul nationalei.unde mai pui ca se crede si foarte valoros.Si voi il credeti dar la voi este altceva bagati limbi in ureche ca sa fie atent la voi la vopsit si umflat , altfel dracu este pe el daum a fost nimic pe linga ce o sa pateasca el.Ori redevenim noi adica smenozeli, vopsit, umflat prietenii si alte interese ale impresarilor, ziaristilor, conducatorilor Vezi ca becali ti-a spus cu cine sa faci nationala. Mai aranjeaza la vopsit si cu prietenul hagi sa-si vinda si el jucatorii si o sa rezisti mult si bine la nationala.Toata lumea va fi fericita ca nasol a fost cu neamtul. Rezultate? ei as, parnosul sa iasa
Prietene, e evident ca nu are cum sa califice echipa pentru ca sansele ei au fost distruse de marele pirt german. Data viitoare mai cauta prin bila aia un neuron care e treaz, inainte sa scrii prostii.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu stiu de ce am senzatia ca nu va rezista prea mult pe banca. Mare greseala a facut ca a preluat nationala in acest moment.
Ieri era bataus, drogangiu, curvar...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.