Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a făcut buletinul medical la Dinamo: „Echipa arată diferit cu el pe teren. Avem nevoie de el”
0
Naționala României a ajuns la Bratislava » Ultimele informații după o zi complicată: „Lucescu a vorbit cu secunzii, după ce am aterizat”
0
MM Stoica pariază pe un singur nume în locul lui Lucescu: „Doar el poate salva ce ar mai fi de salvat”
15
Cătălin Cîrjan a făcut marele pas, profitând de pauza competițională: „Te căsătorești cu mine?”
0
Știri din fotbal internațional
Gerard Pique a ales dintre Messi și Ronaldo: „Este cel mai bun din lume”
0
La 43 de ani, fostul mare atacant își începe cariera în liga a 5-a: „Un club istoric”
0
Format nou la Cupa Africii pe Națiuni » De când va fi implementat noul sistem
0
Cine a câștigat duelul internaționalilor din play-off-ul Superligii
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
1
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Transhumanța tocmai a intrat în patrimoniul UNESCO. Dar transhumanța, ca o ...
Libertatea
Viktor Orbán se îndreaptă spre înfrângere. Săptămâna care a zguduit ...
Adevărul
Abuzuri în lanț: „Monica Iacob-Ridzi a cerut să trântească finala pentru ...
GSP SPECIAL
Doar două tipuri de oameni vor mai avea un viitor sigur în era inteligenței ...
Libertatea
Exista o plaja de jucători tineri care ori s-au format complect ori au plecat la 16-17 ani la echipe din campionate de top. Un exemplu este Andone. Dar ca el mai sunt jucători tineri care au nevoie doar de o susținere. Obsesia că Fcsb are cel mai bun lot din România și astfel trebuie selecționați jucătorii și e doar o legenda....
bun articol . Contra niciodata nu a fost un antrenor DEVENSIV , echipele lui joaca un fotbal echilibrat intre faza de aparare si atac . Iar fratii Becali nu mai au nici o influenta in fotbal de cand au intrat la puscarie .
Dati-i frate o sansa, e tinar, are atitudine, nu e bagat in interese. Nu v-ati saturat de alde nea cu metode comuniste?
Nu cred ca ne calificam nici in 2020. Pe Contra nu il recomanda absolut nimic, ca si antrenor. Un alt experiment intr-o perioada in care chiar nu mai avem nevoie de incercari si aventuri. E nevoie de unul care are ochi sa-i selecteze pe pustii talentati, sa-i bage intr-o echipa, sa le faca relatiile de joc si atat.
Asa va fi si cu Contra. De la Steaua au plecat cei mai buni, iar in campionat tot Steaua ii are pe cei mai buni...asta e realitatea.
nu a facut doua paie cruce pe unde a fost, a facut praf si dinamo dar a ajuns antrenorul nationalei.unde mai pui ca se crede si foarte valoros.Si voi il credeti dar la voi este altceva bagati limbi in ureche ca sa fie atent la voi la vopsit si umflat , altfel dracu este pe el daum a fost nimic pe linga ce o sa pateasca el.Ori redevenim noi adica smenozeli, vopsit, umflat prietenii si alte interese ale impresarilor, ziaristilor, conducatorilor Vezi ca becali ti-a spus cu cine sa faci nationala. Mai aranjeaza la vopsit si cu prietenul hagi sa-si vinda si el jucatorii si o sa rezisti mult si bine la nationala.Toata lumea va fi fericita ca nasol a fost cu neamtul. Rezultate? ei as, parnosul sa iasa
Prietene, e evident ca nu are cum sa califice echipa pentru ca sansele ei au fost distruse de marele pirt german. Data viitoare mai cauta prin bila aia un neuron care e treaz, inainte sa scrii prostii.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Nu stiu de ce am senzatia ca nu va rezista prea mult pe banca. Mare greseala a facut ca a preluat nationala in acest moment.
Ieri era bataus, drogangiu, curvar...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.