FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

7 jucători out de la Hermannstadt! Ce se întâmplă cu antrenorul Ruben Albes

7 jucători out de la Hermannstadt! Ce se întâmplă cu antrenorul Ruben Albes
7 jucători out de la Hermannstadt! Ce se întâmplă cu antrenorul Ruben Albes

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 17:08 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 17:11

Responsabilii clubului Hermannstadt îi îndepărtează pe fotbaliștii care au dezamăgit. Dacă nu se va ajunge la înțelegeri amiabile, vor fi trimiși la echipa a doua

Jucătorii lui FC Hermannstadt au intrat în vacanță. Iar președintele clubului, Claudiu Rotar, susține că nu vor pleca având mâna goală.

"Azi ne intră în cont o tranșă din drepturile TV și începem să le virăm banii. La unii jucători avem restanță un salariu, la alții, două, funcție de cum au venit la echipă", a declarat Rotar pentru GSP.RO.

Asta-i vestea bună. Cea rea este că șefii sibienilor au făcut o listă neagră, pe care se află șapte jucători de care vor să se despartă. Potrivit surselor Gazetei, vor fi demarate negocieri cu ei și cine nu dorește să rezilieze amiabil va ajunge la echipa a doua.

Președintele a refuzat să comenteze, însă a dezmințit speculațiile potrivit cărora intenționează să-l demită pe antrenorul Ruben Albes, în condițiile în care n-a câștigat meciul cu Poli Iași (0-1), de duminică: Hermannstadt .

Argumente? "Noi am luat în calcul un rezultat defavorabil, întrucât majoritatea jucătorilor abia s-au întors după infecții cu COVID-19. Neavând prea multe antrenamente în picioare, ne-am așteptat ca ei să cadă la un moment dat. Așa se și explică evoluția modestă cu Iașiul, partidă în care și arbitrajul a lăsat de dorit". 

300.000 de euroe tranșa din drepturile TV care ieri le-a intrat sibienilor în cont

Anamaria își va primi banii înapoi

În vară, când și-a propulsat fiica în Comitetul Director al clubului, Anamaria Prodan i-a împrumutat pe ardeleni cu 70.000 de euro. Sumă pe care soția lui Laurențiu Reghecampf o va primi înapoi la începutul lui ianuarie, potrivit informațiilor GSP.ro. 

Hermannstadt - Poli Iași 0-1 » Andrei Cristea aduce victoria moldovenilor după un penalty transformat în minutul 68

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
rise
rise  •  22 Decembrie 2020, 05:00

@Razar99, Deci sa fie clar, Prodan + cei 2 moldoveni nu au investit 1 leu in clubul asta. Cand clubul o sa primeasca urmatoarea transa de bani din drepturile tv prodanca + cei 2 isi vor primi banii inapoi...si OUT. Aseara l-am pus pe liber pe Luca Florica, un copil de 17-18 ani care a prins exact 5 minute de cand l-a adus prodanca. Luca Florica, fiul afaceristului Florica,care voia sa cumpere Dinamo. Pile, relatii. Cam de cand nu am mai primit penalty-uri nemeritate s-a retrat de la echipa femeia asta josnica. Cu Muresan am lipit stickere cu oi la meciul cu fcsb, cu prodan *** ***. Asta e diferenta. Gretos personaj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rise
rise  •  22 Decembrie 2020, 04:58
Postat de razar99 pe 21 Decembrie 2020, 18:07

cum scapati de ea? pai nu e actionar ?... in articol spune de un imprumut... imprumutul e imprumut, investitia este investitie.. sunt lucruri diferite. investitia a facut-o in actiuni cand le-a cumparat.. deci nu te bucura, ca nu pleaca ea asa usor.. tb sa isi ruleze niste jucatori, niste antrenori.. si niste bani

Nu e actionar ca nu e societate pe actiuni. Sunt 10-12 persoane in consiliul director, fiecare cu statut egal si fiecare cu drept de vot in luarea deciziilor. Nu mai e dorita de ceilalti de cand a vrut sa il dea afara pe Ruben Albes si sa ni-l bage pe gat pe Bratu doar pt faptul ca sunt prieteni. Ce performante a avut Bratu? L-au dat toate echipele afara, cel mai recent Chiajna din L2. Lui Albes ii dai afara toate echipa si ii aduci jucatori precum Florica, Fortes(atacant 1 gol in 13 meciuri), Karanovic(60 min jucate cred..in rest luni de zile de accidentari), Elbers(s-a accidentat de pe aeroport), Edson Pires care nici macar nu are cota pe transfermarkt si nici nu l-am vazut vreun minut pe teren. In conditiile in care am avut un Debeljuh, Yazalde, Rimane, Petrisor Petrescu, etc care erau mult mult peste gloabele alea. Da, imprumut, fiindca investitii nu a facut deloc. Ea a venit la Sibiu impreuna cu 3 moldoveni(din R. Moldova). Unul este Moraru(fiul celui care a ingropat Rapidul), care se ocupa de transferuri. A mai fost si la Gaz Metan. Ai vazut ce transferuri reusite au facut ? Ne-au dat afara toata echipa cu promisiunea ca facem echipa de playoff dar in relitate ne batem pt evitarea retrogradarii. Bun, Moraru asta e pe faras...de transferuri se va ocupa Radu Negut, un sibian. Ceilalti 2 moldoveni + Prodanca au IMPRUMUTAT clubul cu 300 mii euro in total.

bumbescu52
bumbescu52  •  21 Decembrie 2020, 20:54

prodanca ruineaza Hermannstadt

Vezi toate comentariile (6)
Comentează