FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU TITLU

7 pentru o lovitură: titlul. Care crezi că este cel mai bun antrenor din Liga 1?

brandan (cu trofeul in brate), sorin frunza
brandan (cu trofeul in brate), sorin frunza

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2010 00:00

Şase echipe, plus Rapid, care nu vrea încă să se declare învinsă în lupta pentru titlu, trag tare pentru supremaţia în Liga I. Pentru milioanele din Liga Campionilor, dar şi pentru locul doi, necesar pentru participarea în preliminariile UCL.

 

Rînd pe rînd, în etapa cu numărul 25, fiecare dintre ele a mai obţinut trei puncte şi continuă să meargă cap la cap. Doar patru puncte despart primele şase poziţii, lucru unic în fotbalul european cu 9 etape înainte de finalul campionatului. În plus, Rapid este lîngă ele, cu alte patru puncte mai jos.

Specialiştii cred că va ieşi campioană echipa mai experimentată, care ştie să reziste unei presiuni atît de mari, care va creşte odată cu apropierea finişului. Cel mai important lucru ar putea fi antrenorul. Omul care va ştii cum să abordeze meciurile încît să scoată maximum de la echipa sa. Mandorlini, Lăcătuş, Stoichiţă, Sabău, Ţălnar, Levy, Andone.

Şapte antrenori, un italian şi un israelian, plus cinci antrenori români. Mandorlini vine dintr-un campionat recunoscut mai ales pentru nivelul ridicat al antrenorilor, dar niciodată nu a fost atît de sus, Lăcătuş este obişnuit cu aerul tare al înălţimilor, dar nu din postura de "principal". Sabău nu are foarte multă experienţă, nici chiar Ţălnar nu s-a mai aflat în faţa unei performanţe atît de mari cum ar fi cîştigarea titlului. Levy a obţinut titlul în Israel, ţară pe care nu suntem în stare să o mai batem de cinci meciuri, dar nu este încă nici el hîrşit în astfel de lupte. Andone are două eventuri cîştigate în ţară, cu Dinamo şi Cluj, în timp ce Stoichiţă a obţinut perfomanţe importante cu Steaua, Şerif şi Piunik Erevan.

Spune care dintre cei şapte tehnicieni crezi că este cel mai valoros şi va putea să-şi ducă echipa spre cîştigarea titlului?

 

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (45)
 •  05 Aprilie 2010, 08:54
Postat de pe 05 Aprilie 2010, 01:16

eu nust la ce tot va agitai atata astia cu seteaua ca v-am batutu de doua ori si in sezonu asta oricum nu o sa luati campionatu cu arpacasii aia si cu banel nust ce sa zic in calitate de dinamovist cel mai periculos adversar vad in cfr

eram curios sa cunosc parerea coperativei.

 •  05 Aprilie 2010, 06:43

'Doar patru puncte despart primele şase poziţii, lucru unic în fotbalul european cu 9 etape înainte de finalul campionatului.'In campionatul Frantei lupta e si mai stransa ...6 echipe pe 3 puncte...asta demonstreaza ca 'inca mai e niste unii care ia banii degeaba' asa ca sa ne smtem bine ...cand scriem...

 •  05 Aprilie 2010, 01:16

eu nust la ce tot va agitai atata astia cu seteaua ca v-am batutu de doua ori si in sezonu asta oricum nu o sa luati campionatu cu arpacasii aia si cu banel nust ce sa zic in calitate de dinamovist cel mai periculos adversar vad in cfr

Vezi toate comentariile (45)
Comentează