Comentarii (8)

mosvasile  •  24 Aprilie 2019, 18:12

Matei nu cumva vine de la...Astra!?Am mai vazut multe "transferuri"din astea facute de Becali-ca sa mascheze plata pentru blaturi!Tin minte ca a luat de la International Pitesti sau Mioveni-in orice caz,patron era Gigi Netoiu-pe un jucator,pentru care a platit 100 de mii!Ei bine,jucatorul ala nu a jucat nici macar un minut la echipa lui Becali si nici macar nu a fost imprumutat!I-a dat drumul sa plece liber!

Neculaescu Mircea  •  24 Aprilie 2019, 16:04
Postat de Neculaescu Mircea pe 24 Aprilie 2019, 15:59

***

ID inseamna dinamo de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neculaescu Mircea  •  24 Aprilie 2019, 15:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar  •  24 Aprilie 2019, 10:43

Vai de tine ...In Liga 1 sunt jucatori care au fost transferati,platiti si nu au jucat nici un minut!!!!De asta cine sa scrie????Hai sa bagam ca la ciorba uu os -ceva cu Becali....ca sigur iese ciorba mai buna!Ziaristule,de ce nu te faci bucatar?

emil1986  •  24 Aprilie 2019, 10:09

Media ar trebui sa nu-i mai promoveze asa mult pe acesti asa-zis suporteri.

turbozero  •  24 Aprilie 2019, 09:57

3. Intr-o competitie de 2 bani niste paraziti de bugetari s-au dat in stamba(unul din ei vinovat pentru imprumuri fictive ale Romaniei de la fmi in valoare de multe miliarde de euro).. De ce nu au mers sa domine galeria PSG la meciul cu Monaco? 4.Florentin Matei nu stiu daca a jucat ceva toata viata lui! Desi a avut sanse multe la Gigi FC. La nivelul fotbalului din tara asta nu iti trebuie 5 minute sa arati ca esti fotbalist. Daca nici in 55 de minut nu ai aratat nimic atuncie e clar(m-am uitat la meciurile FCSB-ului fiindca stiam in ciuda laudelor lui Gigi ca Matei e *** si vroiam sa vad ce poate pe teren).5. Nu e vorba doar de valoare jucatorului. Sunt enorm de multi bani in fotbal si asta mai ales la nivelul cluburilor de top. Care din cauza banilor prea multi ajung sa aiba bugete de top, iar bugetele de top cresc numarul cluburilor de top! Plus implicarea fondurilor arabe, chinezesti. Asta face ca numarul cluburilor cu putere financiara uriasa sa fie mai mare ca oricand! Dar numarul jucatorilor exponentiali nu creste repede cum creste numarul cluburilor bogate. Poate nici nu creste deloc.. Si atunci ajungem la banala si batrana CERERE si OFERTA... de asta Pogba face 150 milioane... Plus ca Real e disperat.. nu exista un al 2-lea Ronaldo pe piata.. Ca fapt divers sa ne uitam la Juve care e gata sa dea 120 de milioane pt un pusti de la Benfica.. si mai vaneaza vreo 3-4 jucatori de top

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Andronic Popovici  •  24 Aprilie 2019, 09:41

8) Geambasu : Miki nimiki

pavel_dumitrescu  •  24 Aprilie 2019, 09:24

Razvan Burleanu e orice, numai patriot nu. Ca orice politruc la origine, are si o doza uriasa de demagogie in discurs.

Comentează