FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » Burleanu, președinte PRM + Halep lovită fără noimă + cum să dai 150 mil € pe Pogba?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 09:11

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin, redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Cinci comentarii:

1. Răzvan Lucescu a spus într-un interviu pentru Gazetă că nu s-ar mai întoarce la națională. De fapt, la nicio națională, pentru că i se potrivește mai bine stilul de antrenor cu normă zilnică, într-un club. Nimic conflictual aici, niciun apropo la cineva. Dar hop!, a apărut prima reacție: "Dacă ești un bun patriot, un bun român, stai în țară și lupți pentru ea". Cel care s-a trezit vorbind este Răzvan Burleanu, luptător în linia întâi pentru propășirea nației și degrabă dătător de note românilor. N-ar vrea să schimbe totuși postul de președinte FRF cu cel de președinte al Partidului România Mare?

2. Absolut nejustificat atacul lui Mihai Rusu, fost tenisman și vocea sportivă a Europei Libere înainte de '89. Upercut-uri fără sens la adresa lui Halep - "labilitate mentală", "lipsă de respect", "cultul personalității" - din cauza faptului că Simona nu a semnat cu sânge adeziunea la națională pentru sezonul viitor de Fed Cup. Abia mai stătea în picioare după un weekend în care a jucat peste 7 (șapte) ore într-o presiune fantastică și sigur nu era prioritar să facă promisiuni sforăitoare, ci poate să-și recupereze suflul, tonusul și încrederea.

3. Să rămânem la tenis, dar pe partea luminoasă a lui. Partea colorată în galben, cea care a dominat un colț de Europă cu entuziasm, civilitate și suflet. E vorba despre tribuna suporterilor români la Rouen. Când nici nu mai bagi de seamă că toboșarul e politician înseamnă că galeria și-a făcut admirabil treaba. Chapeau!

4. Stoian și Florentin Matei au fost dați afară după ce niciunul n-a jucat mai mult de 55 de minute în vreun meci (analiza e aici). Pentru diversificarea modelului de business, poate Becali va încerca și abordări mai ciudate. De exemplu, "am rezolvat transferul lui X, am plătit toți banii, dar i-am transmis să nu mai vină la FCSB, că sigur o să se miște prost la încălzire și o să-l dau afară repede. Deci să se ducă direct la altă echipă, ca să facem economie de timp".

5. Se apropie vara și se desfundă țevile prin care vor curge sute de milioane de euro pentru transferuri trăsnite, care numai a fair-play financiar nu miros. Dacă vagoanele de bani au părut cât de cât explicabile la Neymar, Ronaldo sau Mbappe, cum să dai totuși 150 de milioane pe Pogba? Cum?!?

Plus două recomandări:

1. De fapt, azi e o singură recomandare. Care face cât 10. Este povestea tulburătoare lui Cristi Coroian, fostul fotbalist zdrobit acum 4 ani de un atac vascular cerebral și care luptă să-și recapete complet mersul și aptitudinile de a vorbi, a citi și a scrie. Reportajul admirabil scris de Justin Gafiuc poate fi citit în Gazeta Sporturilor de azi sau în secțiunea Premium GSP de pe site.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  24 Aprilie 2019, 18:12

Matei nu cumva vine de la...Astra!?Am mai vazut multe "transferuri"din astea facute de Becali-ca sa mascheze plata pentru blaturi!Tin minte ca a luat de la International Pitesti sau Mioveni-in orice caz,patron era Gigi Netoiu-pe un jucator,pentru care a platit 100 de mii!Ei bine,jucatorul ala nu a jucat nici macar un minut la echipa lui Becali si nici macar nu a fost imprumutat!I-a dat drumul sa plece liber!

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  24 Aprilie 2019, 16:04
Postat de Neculaescu Mircea pe 24 Aprilie 2019, 15:59

***

ID inseamna dinamo de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  24 Aprilie 2019, 15:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează