FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » Ce se întâmplă cu palmaresul lui Dinamo? A furat Academia lui Hagi un jucător? Așa e la Craiova?

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 09:37

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin, redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Cinci comentarii:

1. Începe și la Dinamo oficial dansul norilor. Grindina e aproape, se pregătește un nou brand cu multe consoane, palmaresul e gata să fie feliat în Dinamo vs FCDB. Pentru că, iată, un nou minister și-a terminat misiunea pe pământ și se întoarce cu fața spre fotbal, spre istorie, spre performanță. Lucrurile pe care le-a îngropat acum vreo 15-20 de ani și pe care găsește logic să le redobândească acum din pix. Au sunat anii '80, își vor Armata și Miliția înapoi.

2. Craiova își construiește comunicarea pe o puternică fibră anti-bucureșteană, antistelistă, antidinamovistă. Dar e condusă dintr-un birou din București cu metode similare cluburilor din Capitală, declarate infame în Bănie. Ultimul bilanț financiar oficial arată că Mihai Rotaru nu a investit 13 milioane de euro în club, așa cum le-a spus suporterilor, ci doar a împrumutat clubul cu bani, urmând fix modelul lui Gigi Becali. Așa e la Craiova?

3. Răzvan Raț, proprietar al unei școli de fotbal, povestește amărât cum i-a furat Academia lui Hagi un junior prin câteva artificii juridice. Academia și clubul Viitorul tac. "Domnilor, e urât, așa ceva nu se poate!", cum ar zice Gică la una dintre conferințele sale celebre, când se ceartă cu toată lumea care "nu vrea binele fotbalului românesc". Doar că binele fotbalului românesc nu începe de la Viitorul în sus, ci mai ales în jos, spre cluburile mici și fără putere.

4. Joao Felix (19 ani) și Luka Jovic (21) au fost în prim-planul serii de Europa League. Ambii marchează pe bandă rulantă pentru Benfica / Eintracht și vor fi, cu siguranță, printre următoarele mari transferuri europene. Deși cotele lor (35 mil € Joao Felix / 55 mil € Jovic) sunt undeva între Man și Moruțan. 

5. Specialistă în comunicate cu glumițe și înțepături la adresa dușmanilor imaginari, Craiova a făcut ieri o treabă foarte bună: și-a cerut scuze public pentru că Gică Popescu a fost fluierat și înjurat pe stadion, în Bănie.

Plus două recomandări:

1. Ce caută sportivii de top în scandalul pentru putere? Federația de Tenis e în mijlocul unei lupte teribile, iar Simona Halep și Horia Tecău au apărut ca susținători ai unei tabere. Întreg contextul - aici.

2. Ceva relaxant înainte de weekend: portarul de 2,07 metri al lui Poli Iași nu a încăput în fotografia de prezentare pe Facebook :)

portar poli iasi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
dansy
dansy  •  13 Aprilie 2019, 09:08
Postat de vulturul_becali pe 12 Aprilie 2019, 10:05

1. Minamoul lui Negoita e FC Vitan Barzesti. 2. Craiova lui Rotaru nu e Universitatea ci o clona pesedista. 3. Sa-i fie invatatura de minte lui Rat, regele Hogea e un samsar si un blatist. 4. Daca fotbalistii aia au cote intre 35 si 55 de milioane, atunci sigur se gasesc City sau PSG sa plateasca de 3-4 ori mai mult. 5. PSD Craiova degeaba isi cere scuze lui Popescu, pentru ca nu este Universitatea la care a jucat fostul capitan tricolor.

Si voi cine sau ce sunteti???Tot o clona facuta de Becali prin furarea Stelei care a fost la randul ei promovata direct in Liga 1 de comunisti prin excluderea unei formatii de top din perioada interbelica.Asta sunteti: hotii hotilor!

stoichkov8
stoichkov8  •  13 Aprilie 2019, 06:49
Postat de Anton Pan pe 12 Aprilie 2019, 11:53

Dinamo si CSA sunt doua inventii oribile, abominabile, ale ocupantului sovietic, care nu mai au ce cauta intr-o democratie adevarata, in UE. De altfel Romania este UNICA (din nou!!!) tara UE in care au fost pastrate aceste relicve toxice,. care polueaza si capuseaza sportul profesionist si afecteaza grav competitia corecta. Dupa ce armata stalinista (CSA), ajutata copios de Justitia aservita, a atacat brutal o echipa profesionista de fotbal, Steaua, deposedand-o abuziv de nume, marca si emblema, acum si militia bolsevica (Dinamo) trece la atac, in cautarea de venituri si justificari pentru mentinerea unei structuri parazite, inutile, anacronice. Afara cu bocancii militari si bastoanele militienesti din sportul romanesc!!!!

Ti.a mai zis mai unu...***. Ai o logica fracturata. Clinceniul te asteapta. O tot arzi cu democratia. Si tu nu faci nic pemtru ea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stoichkov8
stoichkov8  •  13 Aprilie 2019, 06:37
Postat de Anton Pan pe 12 Aprilie 2019, 15:32

pentru Potopul de ignoranta si socialism stiintific multilateral dezvoltat: cluburile militare infiintate de sovietici au fost o realitate incontestabila a sportului in toate tarile socialiste. Dar la 30 de ani de la revolutie numai un Potop de ignoranta mai poate crede ca el traieste tot in epoca de aur si ca institutii odioase de atunci pot fi preluate, cosmetizate si legitimate ca democratice. Nicio alta tara membra UE, in afara de Romania, nu a mai pastrat aceste vestigii aberante ale ocupatiei sovietice. Dar ce asteptari sa ai de la Potopul de inconstienta, tupeu si nesimtire!

Ce-i Viorele? Ai remuscari?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează