Comentarii (44)
martinpen
martinpen  •  03 Iunie 2019, 08:58
Postat de Popa Corneliu pe 03 Iunie 2019, 08:40

Motivarea jucatorilor de la Carmen nu provine de la Becali! Carmen si-a recastigat prin fotbal, in iarba, locul furat de ASA Bucuresti in 1947! "În vara anului 1947, echipa este desființată, după ce în sezonul 1946-47 ocupă locul 2 în Divizia A, locul său fiind luat de ASA București, viitoarea Steaua."

Jucatorii de la Carmen spun altceva... Daca in 1947 exista CSA, in 1986 cine a castigat Cupa Campionilor? CSA sau fcsb?

martinpen
martinpen  •  03 Iunie 2019, 08:43

citez: "...un minister public n-are nevoie de echipe profesioniste de fotbal..." De ce sa nu aiba nevoie? Oamenii din minister nu au si ei dreptul sa participe la competitii? Ce democratie e asta? Participa doar alesii? Cu ce sunt mai buni aia din sectorul privat decat cei angajati la ministere? Au 3 picioare? Dar aia de la multinationale, sau de la primarii de ce au voie? Dupa mine, oricine e in stare sa isi faca o echipa, e liber sa participe la orice fel de competitii. Eu cred ca cineva se teme cam mult de CSA. In special cei de la gsp.

anastasiu
anastasiu  •  03 Iunie 2019, 08:38
Postat de bridges pe 03 Iunie 2019, 08:33

Colcaie de interese si Armata asta atat timp cat Becali este acolo si-i motiveaza pe unii si altii sa tina echipa jos, astfel incat sa-i fie usor sa o mai cumpere o data pe bani putini ca el doar asa e invatat, sa ia ieftin dar sa vanda de 10, 100 de ori mai scump. Mentalitate care l-a ajutat pana acum, cum sa faci o avere atat de mare intr-un timp atat de scurt, la nivelul pe care-l are si-l afiseaza 24/7. Exact din acelasi motiv tot lungeste procesele invocand tot felul de pretexte, sa-i indeparteze pe suporteri de echipa, saturati fiind de atata asteptare sa vina catre el. Nu cred eu ca echipa Carmen a jucat asa vreodata, mi se parea ca au o motivare in plus. Pe partea cealalta Steaua a jucat cel mai prost meci al sezonului in ziua in care trebuia sa dea tot ce au mai bun. Foarte curios.

Carmen i-a batut si in campionat. Nu cred ca e curios ca Steaua a pierdut, asta e valoarea!

883135188391540
Popa Corneliu  •  03 Iunie 2019, 08:40
Postat de bridges pe 03 Iunie 2019, 08:33

Colcaie de interese si Armata asta atat timp cat Becali este acolo si-i motiveaza pe unii si altii sa tina echipa jos, astfel incat sa-i fie usor sa o mai cumpere o data pe bani putini ca el doar asa e invatat, sa ia ieftin dar sa vanda de 10, 100 de ori mai scump. Mentalitate care l-a ajutat pana acum, cum sa faci o avere atat de mare intr-un timp atat de scurt, la nivelul pe care-l are si-l afiseaza 24/7. Exact din acelasi motiv tot lungeste procesele invocand tot felul de pretexte, sa-i indeparteze pe suporteri de echipa, saturati fiind de atata asteptare sa vina catre el. Nu cred eu ca echipa Carmen a jucat asa vreodata, mi se parea ca au o motivare in plus. Pe partea cealalta Steaua a jucat cel mai prost meci al sezonului in ziua in care trebuia sa dea tot ce au mai bun. Foarte curios.

Motivarea jucatorilor de la Carmen nu provine de la Becali! Carmen si-a recastigat prin fotbal, in iarba, locul furat de ASA Bucuresti in 1947! "În vara anului 1947, echipa este desființată, după ce în sezonul 1946-47 ocupă locul 2 în Divizia A, locul său fiind luat de ASA București, viitoarea Steaua."

883135188391540
Popa Corneliu  •  03 Iunie 2019, 08:33

Poate sunt eu prostalau, cum spuneti dv, dar luati de aici, ce spun ziarele vremii: "În 30 noiembrie 1945, conform Gazetei Sporturilor, Carmen București este nevoită să dispute un meci amical contra campioanei sovietice Dinamo Tbilisi pe stadionul ANEF. Potrivit fiicei lui Ionel Mociorniță, Ministrul de Externe al României, Ana Pauker, a ordonat patronului clubului să piardă meciul. Scopul Anei Pauker era să arate românilor „superioritatea omului sovietic”. Tot potrivit Gazetei Sporturilor aflăm că la 30 decembrie 1945 D. Shirtladze își exprima regretul că nu au putut disputa meciul cu Carmen „din cauza refuzului d-lui Ionel Mociorniță”. Acest lucru a atras după sine consecințe dezastruoase. Mai întâi clubul este supus cercetării de către Comisia Centrală Sportivă a Confederației Generale a Muncii, iar mai apoi, la 19 aprilie, primește mustrare publică și interdicție un an de a susține meciuri internaționale. În vara anului 1947, echipa este desființată, după ce în sezonul 1946-47 ocupă locul 2 în Divizia A, locul său fiind luat de ASA București, viitoarea Steaua. Jucătorii echipei s-au împânzit la celelalte formații bucureștene, o parte dintre ei rămânând însă împreună și înființând echipa Pielari, redenumită mai târziu Flacăra Roșie. Aceasta va activa mai întâi în campionatul municipal București și apoi în Divizia C (1956, locul 8 în seria a 2-a), în Divizia B (1961-1962, locul 13 în seria a 2-a) și din nou în Divizia C, din 1963."

bridges
bridges  •  03 Iunie 2019, 08:33

mariuss72
mariuss72  •  03 Iunie 2019, 08:12

Aceleasi prostii gigiste cu care ne-a obisnuit aceasta, hai sa zicem, publicatie.

883135188391540
Popa Corneliu  •  03 Iunie 2019, 07:50

Dar de moartea dlui Alban nu scrie nimic dl Dinu?

corectu
corectu  •  03 Iunie 2019, 07:42

Ce zici Talpane?Rau faci rau gasesti.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Iunie 2019, 07:41

Perdeaua de fum de la gsp cand se ridica, sa-i vedem pe toti aia cu 4 clase din redactie care nu au avut o sursa reala in viata lor ci doar au inventat facaturi la comanda ?

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează