Comentarii (44)
martinpen
martinpen  •  03 Iunie 2019, 08:58
Postat de Popa Corneliu pe 03 Iunie 2019, 08:40

Motivarea jucatorilor de la Carmen nu provine de la Becali! Carmen si-a recastigat prin fotbal, in iarba, locul furat de ASA Bucuresti in 1947! "În vara anului 1947, echipa este desființată, după ce în sezonul 1946-47 ocupă locul 2 în Divizia A, locul său fiind luat de ASA București, viitoarea Steaua."

Jucatorii de la Carmen spun altceva... Daca in 1947 exista CSA, in 1986 cine a castigat Cupa Campionilor? CSA sau fcsb?

anastasiu
anastasiu  •  03 Iunie 2019, 08:38
Postat de bridges pe 03 Iunie 2019, 08:33

Colcaie de interese si Armata asta atat timp cat Becali este acolo si-i motiveaza pe unii si altii sa tina echipa jos, astfel incat sa-i fie usor sa o mai cumpere o data pe bani putini ca el doar asa e invatat, sa ia ieftin dar sa vanda de 10, 100 de ori mai scump. Mentalitate care l-a ajutat pana acum, cum sa faci o avere atat de mare intr-un timp atat de scurt, la nivelul pe care-l are si-l afiseaza 24/7. Exact din acelasi motiv tot lungeste procesele invocand tot felul de pretexte, sa-i indeparteze pe suporteri de echipa, saturati fiind de atata asteptare sa vina catre el. Nu cred eu ca echipa Carmen a jucat asa vreodata, mi se parea ca au o motivare in plus. Pe partea cealalta Steaua a jucat cel mai prost meci al sezonului in ziua in care trebuia sa dea tot ce au mai bun. Foarte curios.

Carmen i-a batut si in campionat. Nu cred ca e curios ca Steaua a pierdut, asta e valoarea!

883135188391540
Popa Corneliu  •  03 Iunie 2019, 08:40
Postat de bridges pe 03 Iunie 2019, 08:33

Colcaie de interese si Armata asta atat timp cat Becali este acolo si-i motiveaza pe unii si altii sa tina echipa jos, astfel incat sa-i fie usor sa o mai cumpere o data pe bani putini ca el doar asa e invatat, sa ia ieftin dar sa vanda de 10, 100 de ori mai scump. Mentalitate care l-a ajutat pana acum, cum sa faci o avere atat de mare intr-un timp atat de scurt, la nivelul pe care-l are si-l afiseaza 24/7. Exact din acelasi motiv tot lungeste procesele invocand tot felul de pretexte, sa-i indeparteze pe suporteri de echipa, saturati fiind de atata asteptare sa vina catre el. Nu cred eu ca echipa Carmen a jucat asa vreodata, mi se parea ca au o motivare in plus. Pe partea cealalta Steaua a jucat cel mai prost meci al sezonului in ziua in care trebuia sa dea tot ce au mai bun. Foarte curios.

Motivarea jucatorilor de la Carmen nu provine de la Becali! Carmen si-a recastigat prin fotbal, in iarba, locul furat de ASA Bucuresti in 1947! "În vara anului 1947, echipa este desființată, după ce în sezonul 1946-47 ocupă locul 2 în Divizia A, locul său fiind luat de ASA București, viitoarea Steaua."

bridges
bridges  •  03 Iunie 2019, 08:33

mariuss72
mariuss72  •  03 Iunie 2019, 08:12

Aceleasi prostii gigiste cu care ne-a obisnuit aceasta, hai sa zicem, publicatie.

883135188391540
Popa Corneliu  •  03 Iunie 2019, 07:50

Dar de moartea dlui Alban nu scrie nimic dl Dinu?

corectu
corectu  •  03 Iunie 2019, 07:42

Ce zici Talpane?Rau faci rau gasesti.

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Iunie 2019, 07:34
Postat de Mihai Coffy pe 03 Iunie 2019, 03:43

Acum să vedem nota de plată...că eu daca greșesc unde muncesc gata afară...de ce toți politicienii și ăștia care nu știu ce sunt...tot acolo? Pai băi ai greșit ...ai furat...nu ți-a ieșit...gata demisia ...Dar de ce nu Ice nimeni nimic ??? Ăștia sunt banii statului...cine răspunde???ne facem că nu vedem...pai eu mă chinui printre străini să facă ăștia tot felul de experimente??? băi treziți-va...mai ales ăștia de ziare ori e albă ori e neagra...Becali tot va vândut ziarul...și voi tot în el ați dat...ia faceți voi o anchetă marga GSP...să vedem și noi unde sunt banii și justificarea fiecărui muncitor...v-am zis eu daca greșesc gata afara

si cu ce te incalzeste pe tine daca lacatus sau altul e dat afara ?.. tu esti fecesebist...:)

898820736808059
Mihai Catalin Danciu  •  03 Iunie 2019, 07:16

2 intrebari am si eu . Ce inseamna pentru tine Armata pentru ca ai spus ca tranzactia s-a efectuat intre Hrebe si niste generali ? Cum si de ce , statul roman ar vinde un stadion abia construit ? Stadionul nu e al Armatei . Steaua are palmaresul , deloc de neglijat si inestimabil si suporterii , dar cam atat . Echipa nu , pentru stadion se va plati chirie . Dpdv economic , nu se baga ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  03 Iunie 2019, 04:49

Amice comentator, intre unele adevaruri pe care le-ai insirat ai omis poate pe cel mai important, cel ce te doare cel mai tare. Indiferent daca Steaua va promova la anul sau nu, indiferent ce se va intampla cu acest club istoric, fcsb nu a fost si nu va mai fi niciodata Steaua, mai pe intelesul tau clona impostoare a murit definitiv. Nici macar acronimul asta nu va tine de cald celor care spera in van ca vreodata timpul se va opri si intoarce o clipa pentru rescrierea istoriei. Totusi, da-mi voie sa sper ca atat Steaua cat si Dinamo vor supravietui acestor vemuri vitrege cel putin dintr-un motiv solid: nu mor caii cand vor cainii de la stâna.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează