Alte știri din fotbal
Buletinul medical la FCSB: „Probabil va fi apt pentru meciul de la Galați. El are laringită”
0
Mihai Stoica a numit „feblețea” lui Gigi Becali: „Îi place foarte mult, dar nu știu de ce. Zice că e cel mai bun la ora actuală”
2
Zeljko Kopic a vorbit deschis despre transferul din Spania: „Ideea a fost să-l luăm pentru aceste 6 luni, dar acum contăm pe el”
0
Alegerile FRF au trecut, dar urmează alte episoade în instanțe: „Decent ar fi să-și dea demisia!”
3
Știri din fotbal internațional
Ronald Koeman îl avertizează pe starul naționalei Olandei: „Timpul se scurge”
0
Real Madrid îl amenință cu tribunalul: „Povestea lui cu Mbappe este total falsă! A lezat grav imaginea clubului”
0
Casa Albă, anunț despre participarea Iranului la Cupa Mondială: „În acest moment ne așteptăm la asta”
0
Noua „bestie” a lui Haaland! Și-a cumpărat o bijuterie rară: doar 150 de exemplare în lume
1
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
2
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Toți rușii să lucreze în ture de 12 ore, inclusiv sâmbătă, propunerea unui ...
Libertatea
Semnul care poate avertiza asupra riscului de infarct: a fost observat și ...
Adevărul
„Minciuni!” » Replica Monicăi Iacob-Ridzi, după primul episod al ...
GSP SPECIAL
Ramona Miletic, românca ajunsă viceprimar în Viena: „Percepția austriecilor ...
Libertatea
Jucatorii de la Carmen spun altceva... Daca in 1947 exista CSA, in 1986 cine a castigat Cupa Campionilor? CSA sau fcsb?
Carmen i-a batut si in campionat. Nu cred ca e curios ca Steaua a pierdut, asta e valoarea!
Motivarea jucatorilor de la Carmen nu provine de la Becali! Carmen si-a recastigat prin fotbal, in iarba, locul furat de ASA Bucuresti in 1947! "În vara anului 1947, echipa este desființată, după ce în sezonul 1946-47 ocupă locul 2 în Divizia A, locul său fiind luat de ASA București, viitoarea Steaua."
Colcaie de interese si Armata asta atat timp cat Becali este acolo si-i motiveaza pe unii si altii sa tina echipa jos, astfel incat sa-i fie usor sa o mai cumpere o data pe bani putini ca el doar asa e invatat, sa ia ieftin dar sa vanda de 10, 100 de ori mai scump. Mentalitate care l-a ajutat pana acum, cum sa faci o avere atat de mare intr-un timp atat de scurt, la nivelul pe care-l are si-l afiseaza 24/7. Exact din acelasi motiv tot lungeste procesele invocand tot felul de pretexte, sa-i indeparteze pe suporteri de echipa, saturati fiind de atata asteptare sa vina catre el. Nu cred eu ca echipa Carmen a jucat asa vreodata, mi se parea ca au o motivare in plus. Pe partea cealalta Steaua a jucat cel mai prost meci al sezonului in ziua in care trebuia sa dea tot ce au mai bun. Foarte curios.
Aceleasi prostii gigiste cu care ne-a obisnuit aceasta, hai sa zicem, publicatie.
Dar de moartea dlui Alban nu scrie nimic dl Dinu?
Ce zici Talpane?Rau faci rau gasesti.
si cu ce te incalzeste pe tine daca lacatus sau altul e dat afara ?.. tu esti fecesebist...:)
2 intrebari am si eu . Ce inseamna pentru tine Armata pentru ca ai spus ca tranzactia s-a efectuat intre Hrebe si niste generali ? Cum si de ce , statul roman ar vinde un stadion abia construit ? Stadionul nu e al Armatei . Steaua are palmaresul , deloc de neglijat si inestimabil si suporterii , dar cam atat . Echipa nu , pentru stadion se va plati chirie . Dpdv economic , nu se baga ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Amice comentator, intre unele adevaruri pe care le-ai insirat ai omis poate pe cel mai important, cel ce te doare cel mai tare. Indiferent daca Steaua va promova la anul sau nu, indiferent ce se va intampla cu acest club istoric, fcsb nu a fost si nu va mai fi niciodata Steaua, mai pe intelesul tau clona impostoare a murit definitiv. Nici macar acronimul asta nu va tine de cald celor care spera in van ca vreodata timpul se va opri si intoarce o clipa pentru rescrierea istoriei. Totusi, da-mi voie sa sper ca atat Steaua cat si Dinamo vor supravietui acestor vemuri vitrege cel putin dintr-un motiv solid: nu mor caii cand vor cainii de la stâna.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.