Alte știri din fotbal
Petrolul a bătut palma cu noul antrenor! Azi semnează contractul
0
Amical și nu prea în Slovacia » Își încheie mandatul și îi avertizează pe „tricolori”: „Aici se joacă pe merit! Nu voi accepta asta”
1
Ce scrie presa din Kosovo, după eșecul cu România U21 de la Priștina
0
Eliminarea suferită în Turcia l-a făcut pe Cârțu să ceară o schimbare de regulament
2
Știri din fotbal internațional
Anglia U21, cu starurile Rico Lewis, Nwaneri sau Lewis-Skelly în teren, s-a făcut de râs în preliminariile Europeanului!
2
Pierdere mare pentru Barcelona » Cât va lipsi Raphinha
1
Întorsătură de situație la echipa lui Chivu » Decizia clubului în privința portarului pentru sezonul viitor
3
Își vinde casa pentru a merge la Cupa Mondială » Câți bani cere
0
Lifestyle
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
0
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
6
La 15 ani după dezastru, face scufundări an de an ca să își găsească soția! „I-am recuperat telefonul, am văzut ultimul SMS pe care voia să-l scrie”
10
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
21
Cum au schimbat aplicațiile de întâlniri modul în care oamenii formează ...
Libertatea
Gestul neașteptat al lui Victor Ponta la Istanbul. De ce a purtat ...
Adevărul
„Ioanițoaia al Turciei”, despre stilul lui Mircea Lucescu: „Am scris ceea ...
GSP SPECIAL
Un general din Africa amenință că armata sa va ataca Iranul: „Ocupăm ...
Libertatea
Nu pricep de ce tot repeti *** astea pe toate articolele. Vad ca tu te uiti la sportul asta ca bunica-mea...fara sa pricepi nimic. Bai omule, in cazul in care atacantii nu mai au pe nimeni in fata nu mai e offside, dupa cate stiu eu singura conditie e ca pasa sa fie pe linie sa in spate. Asta pentru ca te tot legi de golul lui Gnohere aiurea. Nu inteleg ce va tot agitati voi, sustinatorii *** rosii, pentru ca jucati in playout . Vineri, la meciul vostru nu am vazut nici macar un stelist sa comenteze ceva, pe cand voi sunteti ca niste caini *** ori de cate ori joaca FCSB......ciudata rasa sunteti...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Koloszvar Vasutas Sport Club , fondat in 1907 de catre guvernul din Budapesta este CAMPIOANA ARBITRILOR si in Uefa fara arbitri a incasat cinci goluri de la amatorii *** din Luxemburg.
Daca Hora a atins mingea din nou, Benzar era clar in ofsaid,asa a zis si comentatorul!Dar pentru asta trebuia reluari cu incetinitorul,ceeace operatorii fcsb-isti, nici nu concepeau!De atata "galagie"tusierul Sebastian Gheorghe a fost intimidat-iar la golul lui Gnohere-clar din ofsaid-nu a mai avut curaj sa semnalizeze!Tot comentatorul a zis ca la primul gol al fcsb-ului, Hora a atins mingea cu mana!Asa e!Ce vor arbitrii!?
Simona Halep a donat 30.000 de euro ,păi bă ziaristule *** care ai scris articolul și ne cerți că ne luam de Simona, ea scoate banii ăștia numai din câteva ședințe de reclama ,ti se pare că a făcut ceva concret pt sportul romanesc daca a donat o sumă modica și infima pt ea? *** , asta sunteți.
De ce nu scrieți ca Tanase trebuia eliminat pentru și simulare ?cit va mai fi tolerat comportamentul lui teatral și nociv ?
Tolontan macar era/parea echidistant pe cand acest bufon...
Este de o suta de ori preferabil sa castige CFR titlul, asa cum abject se insinueaza, decat ca acesta sa fie "aranjat" de Geovanni Becali, care, vedem, a reaparut la Loja Stadionului National, la fel ca manelistii la teatru.
Fara arbitri straini, fcsb nu are sanse la titlu.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.