Alte știri din fotbal
Știri din fotbal internațional
Surpriza uriașă din Alanya: ce am găsit acasă la Ianis Hagi » „Prințul” captiv în raiul pensionarilor
0
Ziua decisivă în Liga Campionilor » Aflăm toate echipele calificate în optimi și în play-off
0
Înainte de FCSB - Fenerbahce, Fred și-a amintit de Mircea Lucescu
0
Borussia Dortmund - Inter » Istvan Kovacs îl arbitrează pe Chivu: absență importantă pentru nemți
0
Lifestyle
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
Omul lui Vîntu și al lui Voiculescu e la un pas să redevină om cinstit. ...
Libertatea
Pereți desenați, gumă pe mobilier, pături arse – un cabanier explică de ce ...
Adevărul
Martor la marea tragedie din viața lui Dumitru Dragomir: „Veniți! Veniți! ...
GSP SPECIAL
Teoria erorii cognitive în cazul accidentului din Timiș: „Creierul ...
Libertatea
Comentatorii GSP mută ”centrul de greutate” al luptei pentru titlu din teren în tribune? Păi de ce nu trag ei atunci concluzia, justificată (!), că Astra a preferat ca - în loc să joace pe bune și să-și dea viața cu FCSB - să facă pe placul ”finanțatorilor” (că s-a dovedit că nu au doar unul - așteptăm azi sancțiunile pe care le va dicta Comisia de Disciplină a FRF) și să o transforme pe FCSB în favorită la titlu? ,,,Am folosit integral aproape chiar exprimarea lor, dar dintr-un alt punct de vedere - fiindcă, din fericire, există mai multe puncte de vedere în afara celui gigist (cel prin care ”analizează” fotbalul presa ”sportivă” de la noi)...
Numai comentarii subiective, aici cat si pe facebook , pana si de la "top fans". Serios?
Prefer sa discut despre Camelia Baltoi, am citit numai comentarii ieftine ieri aici. Cele 5 teme propuse sunt abureli.
1) relevant nu e procentajul in functie de nr de victorii la limita, ci de victorii cu 1-0. un 3-2 sau 4-3 numai meci urat nu poate fi catalogat. 2) in 1990 marile echipe nu aveau voie sa aiba mai mult de 3 straini in lot. apropo, in afara de futre poti sa imi spui din memoriu inca un jucator care juca la atletico madrid in 1990?
"Controversa pe Craiova: ar trebui să joace pe bune și să-și dea viața cu CFR? Sau să facă pe placul suporterilor și să nu o transforme pe FCSB în favorită la titlu?" Aici nu e vreo controversa, e destul de clar ce vor face oltenii. 3 puncte asigurate pentru CFR. Apoi vine Dudelange la vara si ii pune (iar) la punct pe campionii de paie.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.