Alte știri din fotbal
Sepsi a spulberat-o pe Bihor » Scor de neimaginat în Voluntari - Chindia: clasamentul din play-off
7
„Domnule Lucescu, sunt președintele lui Beșiktaș!” » Apelul care a șocat Turcia
0
Jurnal GSP. Drumul spre Mondial începe pe Podul Prieteniei! Pas cu pas, la ce să te aștepți pe ruta București - Istanbul: cratere la vecini, haos la vamă, migrene la intrarea în Turcia
0
Ianis Hagi a „rupt moda” la Mogoșoaia » Primii fotbaliști sosiți sub comanda lui Lucescu
8
Știri din fotbal internațional
Tottenham - Nottingham Forest » Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin
0
Confruntări sângeroase înainte de Newcastle - Sunderland » Medicii au resuscitat o persoană
0
Cel mai bizar gol al săptămânii în Europa! Comentatorul a rămas mască: „A apărut cârtița”
0
Barcelona - Vallecano: Andrei Rațiu e titular pe Camp Nou » Deschidere de scor, minutul 24
0
Lifestyle
Cine a fost, cu adevărat, Chuck Norris? 5 centuri negre, 35 de Dani: „A numărat până la infinit. De două ori”
12
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Cum reduc șoferii de TIR consumul de carburant, ca să facă față ...
Libertatea
A fost Călin Georgescu agent al Securității? Stejărel Olaru: „S-a ...
Adevărul
„Crește riscul de moarte subită!” » Semnalul de alarmă pe care românii îl ...
GSP SPECIAL
Scriitorii români, întrebați despre folosirea AI în literatură. „E ca și ...
Libertatea
Neaparat Ianis, trebuie depuse toate eforturile, este os domnesc! Si dodel pastrat, iar lato prelungit, eu asa as proceda in locul lui jiji:))
care domni ca daca simplifici pe baza de I.P. e munca in zadar:)))
La buna vedere d-lor.Fiti mai toleranti !..ma pregatesc sa (re)vizionez a treia parte a trilogiei Sissi – Schicksalsjahre einer Kaiserin ;-) Succes la discutii.;-)
Nu vi se pare ca il supraevaluati pe feciorul lui Hagi,am vazut meciurile celor dela tineret sunt din generatia lui mult mai talentati dar nu îi umflă ziaristi,precum Hagi ca tatasu a fost mare fotbalist.Rusine va plăteste Hagi ca sa poata sa il vindă ca pe o marfa?Asta ca nu sunteti cinstiti cu voi insiva.
deci, printre inlocuitorii martzianului, sondajul il coteaza la locul 2 pe descendentul in linie directa de gradul 1 al domnului Rege. amuzanta optiunea votantilor, sper ca nu sunt ironici. daca sunt ironici, ironia e de calitate.
Nu nu tzzingane, asta e traditie la voi, nu mai spune ca te dai de gol !
Sunt total de acord !
Buna dupa-amiaza.Eu cred in varianta unui strain acceptabil contrapartida aviabila neridicandu-se la nivelul celui plecat..;-)
Asocierea unui fotbalist cu a unui pusti ce poarta un nume, este cel putin deplasata daca nu hilara !
Pe tac-tu? Pe ma//ta jane je/go/asa?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.