FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

700.000 € ca să joace pe tăpșan! Dică și-a exilat unul dintre cei mai scumpi fotbaliști veniți la FCSB

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2017 10:22

A venit ca un star, dar William de Amorim a fost exilat de Dică în L3, iar la ultimul meci din campionat a marcat cu Înainte Modelu, echipă din Călărași.

FCSB a transferat atât de mulți jucători că mulți dintre ei nu mai au nicio șansă să prindă lotul primei echipe pentru meciurile din Liga 1. Așa s-a întâmplat și în acest week-end, când Nicolae Dică a decis ca Romario Benzar și Dragoș Nedelcu să nu facă deplasarea la Ovidiu pentru meciul cu Viitorul și doar să execute un antrenament ușor la baza din Berceni.

Dacă în cazul celor doi a fost vorba doar să-i menajeze și să-i odihnească după ce-au participat la acțiunile echipelor naționale, alți patru jucători chiar nu mai au loc la prima echipă.

Marian Pleașcă, Vlad Achim, William de Amorim și Daniel Benzar au fost obligați să meargă să joace la echipa a doua a clubului în deplasarea cu Înainte Modelu din Liga 3. Antrenorul Alin Dumitriu și directorul tehnic al echipei, Massimo Pedrazzini, i-au trimis pe cei patru din primul minut în teren, iar doi dintre ei au reușit să și puncteze. De Amorim a făcut-o primul în minutul 13, iar puștiul Benzar și-a trecut în cont o "dublă", goluri în minutele 58 și 90+4.

Chiar dacă fotbaliștii sunt obligați și nu pot refuza să joace cu Axiopolis Cernavodă, Agricola Borcea, Sportul Chiscani sau Victoria Traian, aceștia au luat deja legătura cu impresarii pentru a pleca de la Steaua din iarnă.

Surse din cadrul echipei au dezvăluit că inclusiv Dică le-a transmis fotbaliștilor că ar fi mai bine să-și găsească echipe unde să poată să joace constant decât să facă tușa la Steaua.

În acest moment, FCSB II are, după trei runde, două victorii și un rezultat de egalitate, aflându-se pe 3 în clasament în C2, după Progresul Spartac și Axiopolis Cernavodă, ambele cu maximum de puncte. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
936901769693416
Predan Mihai  •  11 Septembrie 2017, 20:43

La Astra,era doar un jucator ca si ceilalti,dar cum voi presa aveti prostul obicei sa faceti vedeta orice jucator care vine la fcsb,nu vad ce vedeta ar fi acest baiat ,cum nu ma mir de ce Salam,sau Bionce de Romania, sunt vedete !

1490574441028147
Gheorghe Acrivopol  •  11 Septembrie 2017, 20:37

Sant surprins de evolutia celor de la FCSB din meciul cuViitorul .Daca nu ne mobilizam cu Plzen luam cel putin doua goluri .Din pacate Becali a investit sume fara sens in jucatori modesti cand putea un varf de atac cu 15 milioane si succesul era asigurat.

ulen21
ulen21  •  11 Septembrie 2017, 18:19

Daniel Benzar merita la prima echipa in locul lui enache!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează