Comentarii (23)
 •  17 Martie 2008, 16:39

pt ultraredbull ala sau cum ai zice....eu propun sa se prezinte mama ta la ultimele etape,sa ne suuga cand ai scuipam noi seminte in cap.Parerea mea.Stai dreaqu in banca ta,putza,.....oaie e mata!

•  17 Martie 2008, 13:25

urziceniul e tentativa de echipa ce sa caute ...., nu cred ca va cunaosteti limitele

•  17 Martie 2008, 11:23

Propun ca la in ultimele 10 etape echipele care ar trebui sa joace cu steaua sa nu se mai prezinte..Oricum rezultatele sunt previzibile si dictate in afara terenului..Astfel isi vor face oile si golaveraj..cistigand tot cu 3-0(prin neprezentare)iar spectarorii vor fi scutiti de circariile ieftine si iluziile pe care vrea sa ni le vanda ciobanasul jiji

•  17 Martie 2008, 11:11

imi explica cineva de ce apare Dinamo si nu Urziceni in acea schita cu programul? si vorbesc foarte serios.. astept chiar un mail, pentru clarificari.. daca acest lucru s-a facut pe baza de simpatie dinamovista( al domnilor Rotaru si Andries ) e un lucru care da de gandit. Nu pentru ca ar fi un lucru gresit sa tii cu Dinamo, ci pentru ca lasi acest lucru sa se vada in ziarul in care scrii

•  17 Martie 2008, 10:32

uite penalty nu e penalty uite golul nu e golul 1-0 ramine (si asta pe dreptate)....oricum mai sunt vo 6 meciuri importante in liga lu' mitica...rapid-steaua, cfr-rapid, dinamo-steaua, rapid-dinamo, cfr-dinamo, steaua-poli tm ....ar mai fi timisoara-urziceni si cfr-urziceni ...dupa astea se termina campionatul... si se intocmeste clasamentul...pina atunci liniste...

•  17 Martie 2008, 10:17

frateeeeee cfr a facut 0-0 nu 1-1 cu ceahlaul, e foarte usor sa vezi uitate pe site ul www.gsp.ro :))

•  17 Martie 2008, 09:34

trecand peste optimismul stelist, pot afirma ca CFR este ca si campioana din simplul motiv ca meciurile grele pentru cheferisti sunt maxim 4 in timp ce Steaua r.rapid si poli au 5-6 meciuri. din pacate si jocul Stelei scartzaie rau de tot iar in moemntul in care pe finalul meciului in locul lui Plesan il bagi pe distrusul de surdu e clar ca echipa o face orcine altcineva decat Marius. Mereu superiori

•  17 Martie 2008, 09:24

Mi se pare mie sau astia de la GSP au preizat ceva...

•  17 Martie 2008, 09:03

cea - cfr 0-0

•  17 Martie 2008, 08:58

steaua va prinde locul 1...a zis mircea sandu si mitica dragomir ,inca din pauza dintre tur si retur .Normal ...arbitrii sunt cu lectiile invatate ...si in acest meci trebuia anulat golul a fost fault clar la stelea ...deja e prea de tot ...fura pe fata .

• 1
  • 2
  • 3
Comentează