FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI 1-0

8 săptămîni de foc

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Lupta la vîrf s-a încins la maximum, Poli intrînd şi ea, alături de Steaua şi de Rapid, în cursa de urmărire a liderului CFR

Mai sînt 11 etape şi o miză de 10 milioane de euro în joc. Pasul fals al CFR-ului la Piatra-Neamţ, 0-0 cu Ceahlăul, a reaprins speranţele urmăritoarelor. În lupta la titlu a intrat acum şi Poli Timişoara, echipa cu cele mai bune rezultate în primăvară.

Deşi Rapid a scos doar o remiză ieri, la Craiova, Rednic spune că trupa sa nu a depus armele: "Sîntem încă în cărţi pentru îndeplinirea obiectivului. Noi, Steaua sau Poli o putem ajunge pe CFR, în mod sigur vor mai fi surprize". Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, pare sigur pe poziţia Clujului: "Nu ne e teamă de nimeni şi de nimic, vom rămîne pe primul loc". Iar patronul Timişoarei, Marian Iancu, susţine varianta unui final de sezon cu Steaua avantajată: "E normal ca locul doi să fie al Stelei, e vorba despre o echipă agreată de Federaţie".

Campioana merge în toamnă direct în grupele Ligii, în timp ce ocupanta locului 2 intră în ultimul tur preliminar.

Citește și:
Andrei Coubiș, cumpărat după doar 5 meciuri în Superliga!
Superliga
Andrei Coubiș, cumpărat după doar 5 meciuri în Superliga!
Căsătoria cu coafeza anulată după 24 de zile! » „Împăratul” a dezvăluit acum motivul incredibil: „Într-o zi, mi-am invitat prietenii acasă...”
Campionate
Căsătoria cu coafeza anulată după 24 de zile! » „Împăratul” a dezvăluit acum motivul incredibil: „Într-o zi, mi-am invitat prietenii acasă...”
Autogol pentru „2 pauză, 1 final” » Universitatea Craiova a arătat rău în fața „lanternei” Metaloglobus
Superliga
Autogol pentru „2 pauză, 1 final” » Universitatea Craiova a arătat rău în fața „lanternei” Metaloglobus
Stupoare în conferința lui FC Argeș, angajatul piteștenilor a strigat: „Hai, Dinamo!” » Ce a urmat
Superliga
Stupoare în conferința lui FC Argeș, angajatul piteștenilor a strigat: „Hai, Dinamo!” » Ce a urmat
O companie concediază 4.000 de angajați din cauza inteligenței artificiale
Profit.ro
O companie concediază 4.000 de angajați din cauza inteligenței artificiale
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Cel mai medaliat sportiv olimpic din istorie, mărturisire crudă: „Nu vreau ca fiii mei să treacă prin ce am trecut eu”

Ce pensie are Marin Condescu, fostul șef de la Pandurii și mare lider sindical la Târgu-Jiu: „Nu e normal! Mi-am mai luat un serviciu”

Comentarii (23)
 •  17 Martie 2008, 16:39

pt ultraredbull ala sau cum ai zice....eu propun sa se prezinte mama ta la ultimele etape,sa ne suuga cand ai scuipam noi seminte in cap.Parerea mea.Stai dreaqu in banca ta,putza,.....oaie e mata!

•  17 Martie 2008, 13:25

urziceniul e tentativa de echipa ce sa caute ...., nu cred ca va cunaosteti limitele

•  17 Martie 2008, 11:23

Propun ca la in ultimele 10 etape echipele care ar trebui sa joace cu steaua sa nu se mai prezinte..Oricum rezultatele sunt previzibile si dictate in afara terenului..Astfel isi vor face oile si golaveraj..cistigand tot cu 3-0(prin neprezentare)iar spectarorii vor fi scutiti de circariile ieftine si iluziile pe care vrea sa ni le vanda ciobanasul jiji

Vezi toate comentariile (23)
Comentează