FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIREA URZICENI 1-0

8 săptămîni de foc

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Lupta la vîrf s-a încins la maximum, Poli intrînd şi ea, alături de Steaua şi de Rapid, în cursa de urmărire a liderului CFR

Mai sînt 11 etape şi o miză de 10 milioane de euro în joc. Pasul fals al CFR-ului la Piatra-Neamţ, 0-0 cu Ceahlăul, a reaprins speranţele urmăritoarelor. În lupta la titlu a intrat acum şi Poli Timişoara, echipa cu cele mai bune rezultate în primăvară.

Deşi Rapid a scos doar o remiză ieri, la Craiova, Rednic spune că trupa sa nu a depus armele: "Sîntem încă în cărţi pentru îndeplinirea obiectivului. Noi, Steaua sau Poli o putem ajunge pe CFR, în mod sigur vor mai fi surprize". Preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan, pare sigur pe poziţia Clujului: "Nu ne e teamă de nimeni şi de nimic, vom rămîne pe primul loc". Iar patronul Timişoarei, Marian Iancu, susţine varianta unui final de sezon cu Steaua avantajată: "E normal ca locul doi să fie al Stelei, e vorba despre o echipă agreată de Federaţie".

Campioana merge în toamnă direct în grupele Ligii, în timp ce ocupanta locului 2 intră în ultimul tur preliminar.

Citește și:
Scene șocante: momentul în care huliganii lui Feyenoord distrug complet un apartament din București
Europa League
Scene șocante: momentul în care huliganii lui Feyenoord distrug complet un apartament din București
La 49 de ani, fostul fotbalist e un pachet de mușchi » Și-a dezvăluit rutina zilnică: „Dacă vrei să te menții în formă”
Stiri extrasport
La 49 de ani, fostul fotbalist e un pachet de mușchi » Și-a dezvăluit rutina zilnică: „Dacă vrei să te menții în formă”
Gigi Becali a intrat în direct pentru a se pronunța în privința documentarului-viral Recorder: „Nu l-am văzut, dar hai să vă spun de ce nu e ca acolo!”
Superliga
Gigi Becali a intrat în direct pentru a se pronunța în privința documentarului-viral Recorder: „Nu l-am văzut, dar hai să vă spun de ce nu e ca acolo!”
„Sunt incompatibili cu mine” » Daniel Pancu a anunțat plecări de la CFR, apoi i-a sugerat lui Lucescu o convocare: „Nu ratează”
Superliga
„Sunt incompatibili cu mine” » Daniel Pancu a anunțat plecări de la CFR, apoi i-a sugerat lui Lucescu o convocare: „Nu ratează”
ULTIMA ORĂ FOTO Imagini-spion cu viitorul model Dacia C-Neo dezvăluie și mai bine forma caroseriei
Profit.ro
ULTIMA ORĂ FOTO Imagini-spion cu viitorul model Dacia C-Neo dezvăluie și mai bine forma caroseriei
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport

Șeful ANS i-a răspuns sincer lui David Popovici: „Da, e complet adevărat. Știți de ce nu i-am dat banii?” + Atac la Lipă

Fost mare fotbalist al țării, astăzi trăiește ca un om al străzii, în timp ce copiii lui stau în lux! » „Nu te poți uita nepăsător cum piere un astfel de om”

Comentarii (23)
 •  17 Martie 2008, 16:39

pt ultraredbull ala sau cum ai zice....eu propun sa se prezinte mama ta la ultimele etape,sa ne suuga cand ai scuipam noi seminte in cap.Parerea mea.Stai dreaqu in banca ta,putza,.....oaie e mata!

•  17 Martie 2008, 13:25

urziceniul e tentativa de echipa ce sa caute ...., nu cred ca va cunaosteti limitele

•  17 Martie 2008, 11:23

Propun ca la in ultimele 10 etape echipele care ar trebui sa joace cu steaua sa nu se mai prezinte..Oricum rezultatele sunt previzibile si dictate in afara terenului..Astfel isi vor face oile si golaveraj..cistigand tot cu 3-0(prin neprezentare)iar spectarorii vor fi scutiti de circariile ieftine si iluziile pe care vrea sa ni le vanda ciobanasul jiji

Vezi toate comentariile (23)
Comentează