FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A ales-o pe Anamaria Prodan și a ratat transferul vieții, la Manchester United! Declarația unui impresar român: "Am fost uimit când m-au sunat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 octombrie 2017 17:25

Andrei Vlad, rezerva lui Niță la FCSB, a fost aproape de un supertransfer în urmă cu trei ani, conform impresarului Florin Manea.

Manea susține că fostul portar de la CSU Craiova a fost urmărit de oamenii lui Manchester United, care au vrut să-l transfere prin intermediul lui, dar jucătorul a ales să fie reprezentat de Anamaria Prodan și a ratat mutarea vieții.

"Am fost uimit când am auzit. Manchester United mă suna şi îmi spunea de un jucător care era în România, iar eu nu-l ştiam. Eu nu ştiam de el. A ajuns la Steaua acum, e portar (n.r. - Andrei Vlad).

Mă întrebau de el acum trei ani, mi-au zis «Du-te, dacă vrei, semnează-l şi îl luăm la noi». A optat spre alt impresar şi a ajuns la Steaua. Dacă nu, ajungea la Manchester United. Puteau să-l ia. Suma de transfer era pe măsură", a declarat impresarul Florin Manea pentru ProSport.

150.000 €e cota de transfer a lui Vlad

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (29)
weissburgund
weissburgund  •  26 Octombrie 2017, 08:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  26 Octombrie 2017, 00:37

Așa-i în viață ... *** Ajungi la Crucea de Piatră ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Octombrie 2017, 22:53

Era un pusti portughez slabut si cu cosuri pe fata, a stat in camera cu un celebru fotbalist roman, Marius Niculae, eh, pe asta il faceam fotbalist mare, dar, ghinion, a semnat cu Jorge Mendes si i-a distrus ala cariera. Treaba lui, daca nu a stiut sa aleaga....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează