FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

A atras toate privirile la debutul în Liga 1: "A venit precum eclipsa de lună! Îl vând categoric cu 4-5 milioane de euro"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2018 18:08

A fost coechipier cu Ibrahimovici și cu Cavani la PSG, acum a entuziasmat la prima sa apariție în Liga 1. Hervin Ongenda a oferit trei pase senzaționale cu Hermannstadt (2-0), lăsându-și coechipierii în poziții ideale, doar că niciuna dintre șanse n-a fost fructificată.

Aripa stângă de 23 de ani se anunță un jucător de viitor în campionatul intern. 

Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, deja i-a făcut cotă. A dezvăluit că vrea nici mai mult, nici mai puțin de 4 milioane de euro pentru "perla" pe care, practic, i-a propus-o lui Gigi Becali.

Finanțatorul a spus despre jucătorul cu 11 meciuri în Ligue 1: "Îl vând categoric cu 4-5 milioane de euro, dar nu în România. Domnul Becali nu are răbdarea asta. Dacă avea răbdare, putea să-l ia Steaua şi să îl vândă cu mult mai mulţi bani. Eu sper să vorbesc cu Becali despre acest jucător. El în România a fost ofertat din iarnă, însă nimeni nu mi-a spus ce mi-a zis Croitoru: «A jucat la PSG, nu poate să uite fotbalul!».

Toată lumea ştie că e dezordonat, că are probleme de comportament, la mine în prima zi a întârziat la antrenament. Dar la muncă e formidabil, nu face nimic decât la maximă atenţie şi efort. Nu e genul de om care bea. La momentul ăsta e OK, nu-mi dau seama cât ţine. A venit la Botoşani precum eclipsa de lună, de la PSG la Botoşani. Pasul 1 pentru el e PSG, al doilea Botoşani, restul sunt meteoriţi".

Și Costel Enache a fost impresionat de Hervin Ongenda: "E un jucător modest, implicat, care participă la antrenamente la fel cum o fac ceilalţi colegi, care nu are fiţe şi are o disponibilitate foarte mare la efort. A intrat pentru că el poate ajuta deja echipa. Nu l-am introdus ca să impresioneze pe cineva anume.

E un jucător cu o calitate deosebită, şi chiar dacă este în urmă cu pregătirea fizică, pentru 20-30 minute cât a jucat vineri a compensat prin viziune şi calitate tehnică. Ongenda este un fotbalist care crează emulaţie şi sunt convins că ne va ajuta mult".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
utraian
utraian  •  29 Iulie 2018, 20:50

Acum e clar , nu? Au fost cateva incercari clare de sarut cu forta zilele trecute.. Care sarut , perversiuni, bai tata sa-l ia pe nea Jejea si *** Ziceai ca a patit ceva nea iftime asta...Ceva naspa. Cand colo omul voia sa-i plaseze o alta gaina expirata pe 4 milioane. Stilul este genial, ca pe timpuri in CC al PCR. Adica alaltaieri ratare. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  29 Iulie 2018, 19:29

Sigur ca il vinde cu 4-5 milioane. Mai trebuie sa apara si oferta pentru ca in rest e clar. Il vinde :P

sakamoto
sakamoto  •  29 Iulie 2018, 19:25

Mai citeva astfel de reclame despre perla de la Botshani si-l cumpara Robu. Poli Timisoara are nevoie ca de aer, de astfel de vedete. Ca bani sint la Poli...berechet!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează