FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A capitulat şi MM: FCSB nu e Steaua ;) + Cât a lucrat, de fapt, MM la Steaua

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 09:00

Pentru prima dată de când actualul club a pierdut marca, Mihai Stoica a avut o declaraţie oficială în care a numit echipa la care lucrează "FCSB", nu Steaua.

Din decembrie 2014, Gigi Becali a pierdut în instanţă marca Steaua. Au urmat şi alte procese în care clubul deţinut de el a încercat toate procedurile posibile pentru ca măcar denumirea de Steaua să fie păstrată. Fără succes. În ciuda proceselor pierdute, oficialii echipei au continuat să susţină în fiecare apariţie publică că " FCSB e Steaua".

Cel mai frecvent apărător al acestei idei a fost directorul sportiv Mihai Stoica. În declaraţii, dar şi în multe din postările lui de pe reţelele de socializare, MM susţinea că această echipă e tot Steaua şi de fiecare dată când pronunţa numele echipei îi spunea "Steaua". MM a renunţat şi el la această strategie.

După înfrângerea umilitoare de sâmbătă, de la Giurgiu, Stoica s-a oferit să dea declaraţii, iar pe parcursul acestora a spus că echipa la care lucrează e FCSB: "Cred că unii dintre jucători ar trebui să se uite cu jenă, dar jenă multă, în conturi. Să urmărească meciul ăsta, să-şi vadă evoluţiile şi să înţeleagă că aşa nu se poate juca fotbal la FCSB".

Clubul s-a supus de acum 2 luni!

Până la începutul lunii mai, inclusiv clubul lui Gigi Becali mai folosea în denumiri oficiale numele Steaua: pe pagina de Facebook, dar şi pe site. Atunci a fost momentul în care s-a luat decizia să se renunţe definitiv să se mai folosească denumirea Steaua. Toate conturile de pe reţelele de socializare au fost schimbate din Steaua în FCSB!

MM a lucrat doar 6 luni la Steaua :)

Mihai Stoica a avut mai multe mandate la clubul patronat de Gigi Becali. Primul a început în vara lui 2002, atunci când a venit de la Oţelul Galaţi. În ianuarie 2003, Becali a devenit patron în urma acelei controversate Adunări Generale a clubului, care s-a dovedit peste ani, când MApN a contestat că Gigi a preluat Steaua, că n-a respectat legea. Astfel că MM îşi poate trece în palmares şi faptul că a lucrat la adevărata Steaua: între iulie 2002 şi ianuarie 2003!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (137)
ticbis
ticbis  •  24 Iulie 2018, 21:47
Postat de indolentu pe 24 Iulie 2018, 21:46

:)))))) vezi ba mrsifon dupa ce rezolvi fractia asta 8---,/ ticbis sau supra sau pe cum vrei sa i zici unde numaratoru ie net > decit numitoru deci ie net supraunitara atunci mai vorbim da ti am zis totu ie cald proaspat

Respect, Malmo! From London, with love!

indolentu
indolentu  •  24 Iulie 2018, 21:46
Postat de ticbis pe 24 Iulie 2018, 21:13

La numarator sunt nick-urile alea ale userilor pe care le-ai insirat tu si pe care te laudai aici ca le-ai curatat de pe site; la numitor e nick-ul "indolentu", adica ZERO. Orice impartire la ZERO este imposibila! Rezultatul e ala din mintea ta! :)

:)))))) vezi ba mrsifon dupa ce rezolvi fractia asta 8---,/ ticbis sau supra sau pe cum vrei sa i zici unde numaratoru ie net > decit numitoru deci ie net supraunitara atunci mai vorbim da ti am zis totu ie cald proaspat

ticbis
ticbis  •  24 Iulie 2018, 21:14
Postat de zizu pe 24 Iulie 2018, 21:09

chestiunile....poate ma depasesc! tu esti depasit complet!

Nu-mi permit sa te contrazic; asa o fi, cum zici tu :)))

Vezi toate comentariile (137)
Comentează