FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A câștigat 6 trofee cu Steaua și dă verdictul în conflictul dintre Becali și Armată: "Pentru mine, ea e adevărata Steaua"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 22:30

În prezent la FC Rostov, fostul mijlocaș al roș-albaștrilor Andrei Prepeliță a comentat situația delicată de la Steaua. Jucătorul care a evoluat pentru Steaua între 2011 și 2015 consideră că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea echipei care a câștigat Cupa Campionilor în urmă cu 30 ani. 

"De la început vreau să spun că pentru mine aceasta este Steaua adevărată, nu că am jucat acolo, dar pur și simplu Steaua e continuatoarea acelei Stele care a câștigat Cupa Campionilor. Nu s-a oprit nicăieri parcursul echipei, echipa pur și simplu a rămas aceeași. Acest război a împărțit în două suporterii Stelei.

E normal ca lumea să nu vină la stadion în aceste condiții, dar cred eu că dacă s-ar ajunge la un consens și ar lăsa Steaua să continue, i-ar reprimi înapoi în Ghencea, lumea ar veni din nou la stadion.

Nu înțeleg ce vor cei de la Armată, nu-i înteleg. Steaua a plătit chirie la stadion, din ce știu eu plătea o chirie foarte mare, totul era ok, avea grijă de stadion, aveau echipă, suporterii știau doar de o echipă, Steaua București și care cred eu că e actuala echipă", a spus Prepeliță la TV Digi Sport. 

"Nu e ușor să construiești o echipă, apoi ca să construiești o echipă ca Steaua îți trebuie bani, Steaua tot timpul trebuie să fie în față, nu poți să construiești o echipă și să o ții în ligile inferioare și să te numești Steaua București.

Cred eu că domnul Gigi Becali a investit mereu și face bine. Asta a făcut bine fotbalului românesc și altor echipe, pentru că Gigi Becali a cumpărat jucători și a ajutat și fotbalul românesc și celelalte echipe și cred că nimeni nu contestă asta" Andrei Prepeliță

6 trofeea cucerit Prepeliță în perioada petrecută la Steaua: trei titluri, o Cupă, o Supercupă și o Cupă a Ligii. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
titiduru22
titiduru22  •  05 Ianuarie 2017, 17:09

Ne-am mai linistit , daca a zis-o Perpelitul asta ...

johhny_cage
johhny_cage  •  05 Ianuarie 2017, 11:39

Mă distrează mult toate părerile acestor jucători mercenari care au fost păcăliți de oier. Aceste păreri sunt degeaba, din punctul meu de vedere, toți acești jucători ar trebui sa-l dea in judecata pe oier pentru că le-a ascuns echipa pentru care semneaza. Orice buboi se sparge, e timpul pentru adevărata Steaua Bucuresti, noi suporterii reali ne simțim ca și cum am scăpat de un dictator incult, pușcăriaș, bădăran etc. Cine il susține în continuare, să caute pe YouTube o compilație cu Gigi Becali, poate ați uitat cat rău a făcut în toți acești ani.

stelbz
stelbz  •  05 Ianuarie 2017, 09:43
Postat de khal_37 pe 05 Ianuarie 2017, 09:34

Ai sa-ti spun ceva nenea...mai m are bucurie nu am simtit ca si atunci cand rapid s-a desfiintat....echipa nu mai exista, palmaresul s-a evaporat odata cu societatea desfiintata. Caralii nesimtiti si aroganti ca tine nu mai au altceva de facut decat sa sufle in bota cum se spune, fara echipa, fara trecut si fara viitor. Hai sictir si bogdaproste nenea.

Am speranta la noul Ministru al Apararii ca va interveni si ii va pune o TALPA acestui mizerabil facator de procese penibile intre CSA si FC Steaua Bucuresti. Sunt si judecatori(aserviti mafiei Talpan) care se prefac a nu intelege REALITATEA EVIDENTA: actuala FC Steaua este CONTUATOAREA fostei Steaua dinainte de 2003. Ce e asa de greu de inteles. E simplu !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează