FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A cedat la FCSB! Un stelist și-a sunat impresarul: „Scapă-mă de aici!”

David Caiado și Goran Karanovic au evoluat pentru FCSB în meciul cu Slovan Liberec
David Caiado și Goran Karanovic au evoluat pentru FCSB în meciul cu Slovan Liberec

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 19:56 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:36

FCSB i-a împrumutat de urgență pe David Caiado (33) și Goran Karanovic (32) pentru meciul cu Slovan Liberec, 0-2, din Europa League și se pare că îi va trimite înapoi la Hermannstadt după numai o săptămână.

Anamaria Prodan, agentul implicat prin fiica Rebeca la Hermannstadt, a vorbit despre situația celor doi jucători trimiși la FCSB. „Nu vor să rămână acolo. Caiado a sunat pe toată lumea și ne-a rugat să-l aducem înapoi. Revin tinerii de la FCSB și se teme că nu o să joace. El e titular la Hermannstadt, dar acolo nu va avea șanse. I-am confirmat și noi asta, iar mâine voi discuta cu Steaua ca să vedem cum îi întoarcem”, a spus impresarul la Look Sport.

Ruben Albes îi cere înapoi

La finalul meciului câștigat cu FC Botoșani (scor 2-1), Albes a spus: „Îi aștept pe Goran sau Caiado, prioritatea noastră este ca acești jucători să revină. Altfel, trebuie să ne gândim la alți jucători. Înțeleg gestul lor, este important să joace în Europa League, pentru FCSB sau alt club, este un lucru făcut pentru întreaga țară”.

FCSB, fără succes în ciuda celor două împrumuturi

FCSB a sperat că va putea trece de Slovan Liberec prin aducerea celor doi fotbaliști experimentați, însă a fost învinsă chiar și cu aportul acestora. Ajutorul venit din partea lui Karanovic a fost aproape inexistent, sârbul accidentându-se în minutul 10 al meciului din Europa League.

  • David Caiado (33 de ani) este un mijlocaș lateral născut în Luxemburg, cu cetățenie portugheză. A ajuns la Hermannstadt în iulie 2019, de la Gaz Metan, iar în acest sezon a bifat 103 minute în două meciuri. Este cotat la 250.000 de euro și a adunat două selecții pentru naționala sub 20 de ani a Portugaliei;
  • Goran Karanovic (32 de ani) este un atacant sârb, ajuns în această toamnă la Hermannstadt, de la Sepsi. Are 54 de minute în tricoul sibienilor, în două partide, și nu a reușit niciun gol. Cota lui de piață este de 350.000 de euro.

Alte știri din Liga 1:

FCSB. Mesaj pentru Adi Petre, după ce a fost umilit din nou de Gigi Becali: „Îți faci rău singur! PLEACĂ!”

Autogol halucinant în Hermannstadt - FC Botoșani! Fundașul n-a știut ce l-a lovit

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
bulan
bulan  •  29 Septembrie 2020, 09:32

Pentru toti talpanistii: toata lumea stie ca fcsb e continuatoarea Stelei, asa ca toti se refera la FCSB cu numele de Steaua, desi numele a fost furat. Nu e posibil tot timpul pentru ca asa au decis judecatorii din cea mai corupta tara europeana, dar "scapari" au fost si vor fi la toata lumea.

hasta_la_vista
hasta_la_vista  •  29 Septembrie 2020, 08:43

Si Caiado e stelist acum? :)))) Bai, sunteti de ras. N-are cum sa va ia cineva in serios...

moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  29 Septembrie 2020, 08:33

Cum vine asta, cei doi au fost împrumutați la FCSB...„iar mâine voi discuta cu Steaua”?! Ce amestec a avut Talpan în toată această treabă dubioasă?! Să vină mascații!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează