FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A cerut protectie?

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2007 00:00

Marian Iancu a insinuat ca Hagi nu-l ataca pe Becali pentru ca i-a solicitat la investire sa-i asigure spatele prin jocuri strategice si arbitraje partinitoare. Unul dintre oamenii care au lucrat direct cu Hagi, patronul Timisoarei, Marian Iancu, a facut citeva afirmatii cu substrat. "Un contract are si o parte nescrisa, unde antrenorul are anumite conditii care nu se vor afla niciodata, pentru ca nu se pot spune. Antrenorul devine apoi captiv. Numai echipe ca Steaua, Dinamo, Vaslui sau Bistrita pot satisface pretentiile unui antrenor ca Hagi, care e un negociator prin excelenta. Eu stiu, am negociat cu Hagi. si mie mi-a cerut la fel, insa eu nu am putut sa i le satisfac. Nici stafful sau nu i-a putut asigura tot portofoliul necesar performantei. Steaua poate in schimb. Becali are putere si o influenta foarte mare", a spus Iancu la Fanatik Show, pe Telesport.

Practic, boss-ul lui Poli a spus indirect ca Hagi i-a cerut lui Becali sa-i asigure meciuri cistigate prin jocuri strategice si mai ales prin arbitraje si ca acum Gica n-ar putea sa-l acuze tocmai pentru ca Gigi ar putea face publice pretentiile antrenorului. "Niciodata, dar retineti, niciodata, Hagi nu mi-a cerut nimic legat de arbitri!", a declarat Ion Craciunescu, presedinte la Poli cit Hagi a fost antrenor.

"Eu i-am promis lui Hagi ca-l fac mare antrenor. Pe banii mei va ajunge mare antrenor, ca altfel nu se poate, banii fac totul in fotbal"

Gigi Becali

"Anul trecut am avut probleme pe finalul campionatului pentru ca eu am dormit si cei de la CFR nu, insa acum n-o sa mai pun capul pe perna pina nu cistig campionatul"

Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează