LIGA 1    •   FCSB

A comis-o iar! FCSB caută atacant, dar are o altă problemă! Antrenorul Dică ar putea fi pus într-o poziție dificilă

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Miercuri, 11 Iulie

După trei partide de verificare în Olanda, 1-1 cu Bruges, 1-1 cu Ajax și 1-2 cu PAOK, Nicolae Dică are o mare problemă.Deși FCSB caută un atacant și s-a interesat și de un fundaș central, postul de portar este cel care îi poate da mari bătăi de cap antrenorului Nicolae Dică.  

În acest moment, Cristi Bălgrădean e singurul portar cu experiență suficientă pentru prima ligă. Andrei Vlad, 19 ani, a greșit în testul cu PAOK, terminat 1-2, după ce gafase și în jocurile oficiale în care fusese folosit în stagiunea trecută. Absența lui Bălgrădean l-ar titulariza automat pe Vlad în campionat sau în Europa League, fiindcă al treilea goalkeeper, Ducan, e un adolescent adus în Olanda doar ca să se acomodeze cu pregătirea celor mari.

Andrei Vlad, 19 ani, este la FCSB din iulie 2017 și a jucat 11 meciuri pentru echipa roș-albastră. Acesta a fost trecut pe banca de rezerve după mai multe gafe și a fost criticat dur de patronul Gigi Becali.

Citește și: Nicolae Dică plănuiește o schimbare mare la FCSB » Dezvăluiri din interiorul echipei: "Mi-aș dori foarte mult asta"

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

Neculaescu Mircea  •  11 Iulie 2018, 15:38

***

chirvase  •  11 Iulie 2018, 15:00

Postat de rocky2 pe 11 Iulie 2018, 14:12

:)))) In pozitie dificila stau toti cei din jurul ciobanului, doar ca sunt atat de slabi de inger ca nici nu-si dau seama de asta!

Nu sunt slabi de înger, au o deficienţă acută de demnitate şi o spondiloză cronică pentru care sunt în stare de orice, inclusiv să se umilească pentru un pumn de arginţi în plus de la interlop. A nu se exclude din discuţie ambalajul de hârtie pentru cherhana !

rocky2  •  11 Iulie 2018, 14:12

:)))) In pozitie dificila stau toti cei din jurul ciobanului, doar ca sunt atat de slabi de inger ca nici nu-si dau seama de asta!

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase