LIGA 1    •   FCSB

Nicolae Dică plănuiește o schimbare mare la FCSB » Dezvăluiri din interiorul echipei: "Mi-aș dori foarte mult asta"

FOTO: Raed Krishan

FOTO: Raed Krishan

Miercuri, 11 Iulie

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre jocul echipei roș-albastre în amicale și a dezvăluit că antrenorul Nicolae Dică vrea să-l folosească pe mijlocașul Dragoș Nedelcu, 21 de ani, ca fundaș central."Trebuie văzut și cum s-au jucat aceste amicale. Cu Bruges și cu Ajax, în repriza a doua mingea a fost doar la noi. Jucăm foarte bine, dintr-o atingere. Este tiki-taka Barcelona. Sunt încântat de jocul echipei. Veți vedea în campionat cine este FCSB. Da, mai avem nevoie de un atacant. Dar dacă nu găsim un vârf de clasă, ne descurcăm cu ce avem.

Fundaș central nu știu dacă mai luăm. Îi avem pe Filip și Momcilovici care pot juca acolo. În plus, Dică mi-a spus că vrea să îl reprofileze pe Dragoș Nedelcu, să-l joace fundaș central. Eu mi-aș dori foarte mult ca el să fie fundaș", a declarat Gigi Becali la ProX.

Citește și: Gigi Becali anunță viitorul star de la FCSB: "Are 15 ani! O să-i pun clauză 500 de milioane că nu sunt prost. Prevăd viitorul" » Ce zice despre Coman și Mbappe

Citește și: Corespondență din Olanda. Șantier, grădiniță, experimente » Așa arată toate slăbiciunile FCSB! Cu ce trebuie să lucreze Dică

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

capca1  •  11 Iulie 2018, 21:49

Îi propun lui Dică să încerce și cu A. Vlad atacant ! Vă dsți seama ce surpriză tactică, apare în careul advers, superioritate numerică pe zonă, surprize mai ceva ca-n filmele lui Stephen King, domină adversarii cu talia, n-are tehnică de atacant de aia mingea sare necontrolat din el și, pac, devine golgeter ! Cu poarta nu-i vreo bubă, el și când stă-ntre bețe le ia oricum, deci, golurile luate le trecem la pierderi planificate ! Hai c-am idee bună , să nu mi-o sifoneze MM !

romeverest  •  11 Iulie 2018, 19:55

Doamne Fereste !! Chiar nu se gaseste nimeni din preajma lui Becali, prieten, sau ruda, care sa-l faca sa inteleaga ca aceste declaratii ale sale sunt de-a dreptul tampite, starnind efectiv rasul cititorilor, sau ascultatorilor ??

Neculaescu Mircea  •  11 Iulie 2018, 19:32

nu te lasa marele antrenor ***, balint.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase