FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță viitorul star de la FCSB: "Are 15 ani! O să-i pun clauză 500 de milioane că nu sunt prost. Prevăd viitorul" » Ce zice despre Coman și Mbappe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 11:48

Gigi Becalia vorbit despre planurile de viitor la FCSB. Printre ele, o clauză de 500 de milioane de euro în contractul lui Ianis Stoica.

"Voi ziceți că sunt nebun, dar eu prevăd viitorul. Am câțiva tineri extraordinari. Unul dintre ei este băiatul lui Pompiliu Stoica, Ianis, care are 15 ani și jumătate. MM Stoica îmi zice că la antrenamente nu se vede diferența dintre el și colegii lui, deși nici nu a împlinit 16 ani! E cuminte și o să îl creștem bine. Peste 3 ani, când îi fac contract, îi pun clauză de 500 de milioane de euro. Ce, eu sunt prost? De ce să nu fac asta? Eu vând fotbaliști de calitate", a declarat Gigi Becali la ProX.

  • Ianis Stoica, 15 ani, este fiul lui Pompiliu Stoica. Evoluează pe postul de mijlocaș dreapta și are trei meciuri și un gol la prima echipă, toate în Cupa României. A debutat pe 25.10.2017, în meciul cu Sănătatea Cluj, când a și marcat.

857860 ianis stoica

"Coman va face 100 de milioane"

Becali a vorbit și despre Florin Coman, pe care l-a lăudat pentru modul în care se antrenează.

"Peste câțiva ani, Mbappe va face 1 miliard. De ce să nu coste Florinel Coman 100 de milioane de euro? Acum s-a schimbat. Se antrenează foarte bine. O să vedeți în sezonul viitor cine este Florinel Coman. Eu nu știam cine e. Dar am văzut ce a spus Gică Hagi despre el, că l-a comparat cu Mbappe.

După aceea am văzut că Mbappe a fost vândut pe 180 de milioane și m-am gândit că Hagi nu poate greși atât de mult. L-am văzut pe Coman, mi-a plăcut. Am văzut că driblează și l-am luat.

La Mondial, Mbappe a strălucit doar cu Argentina. Se vede că are clasă. Așa e și la Florinel. Și la el se vede că are clasă", a adăugat patronul FCSB.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (40)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  12 Iulie 2018, 10:40

Pe ăsta când îl ,,botezi,, ca să știm cu ce mare ,,valoare,, ne mai ,,bucuri,, totodată din ce spui eu zic să-i faci de pe acum clauză de 1.000.000.000 euro nu mai fi modest că doar te cunoaște toată lumea, ai un ,,fler,, la a descoperi vedete ce nu s-a dovedit: Lampard, Mbappe etc. În ceea cel privește pe Mbappe de la stână ,ar cam trebui să-i mărești clauza la 1.000. 000.000 euro, că doar vezi cum crește cota marilor valori, ai grijă să nu regreți, ar fi păcat să se aleagă praful de ,,munca,, unui mare descoperitor de ,,mari vedete,, !!! Să auzim numai de bine !!! Pe curând !!

thebluestlion
thebluestlion  •  11 Iulie 2018, 21:25

E o diferență de clasă, Mbappe arată de liceu și Coman de grădiniță în materie de fotbal.

romeverest
romeverest  •  11 Iulie 2018, 19:26

Sunati la Smurd !! Becali este intro stare grava !! Viseaza, cu ochii deschisi, cai verzi pe pereti !! Care or fi fotbalistii aia de valoare pe care i-a vandut ?? Stanciu si Chipciu care nu au confirmat la Anderlecht, sau Chiriches si Gardos care au fost rezerve pe la echipele la care au activat ?? Cum poti sa visezi ca il vei vinde pe Coman cu 100 de mil. de euro, cand el nu prinde nici macar echipa la Fcsb, iar prin fotbalul adevarat din Europa nu prea poate fi vazut !!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează