FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

A dispărut managerul Stelei! » De la ”Împreună spre 24!” la Invisible to everyone :)

MM Stoica a devenit invizibil după eşecul cu FC Vaslui.
MM Stoica a devenit invizibil după eşecul cu FC Vaslui.

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 20:41

Mihai Stoica a renunţat la orice formă de comunicare după înfrîngerea roş-albaştrilor cu Vaslui de vineri seară.

"Patroane, vreau să mă întorc la Steaua pentru a lua titlul!" era promisiunea pe care MM i-o făcea lui Gigi Becali înainte de revenirea sa în Ghencea. Extrem de entuziast după victoria de la Galaţi, 2-1 pentru Steaua, Stoica posta pe contul său de facebook un mesaj pentru fanii roş-albaştrilor. "Cu Vasluiul neapărat trebuie să fim 24.000! Împreună spre 24!!!", scria acesta.

Eşecul cu moldovenii a dus însă la dispariţia totală din peisaj a managerului general al Stelei. Deşi obişnuia ca după eşecuri să vorbească presei, MM a evitat de această dată contactul cu reporterii. Mai mult, el şi-a închis şi contul de facebook, cel pe care era extrem de activ.

Contrat de Gigi
Înaintea meciului cu FC Vaslui, Mihai Stoica a mai primit o lovitură chiar din partea patronului echipei. MM a anunţat că Steaua va renunţa la Nikolici peste o lună, însă a fost contrat dur de Becali. "MM nu ştie ce vorbeşte. Cum să nu-l ţinem pe Nikolici? Uite că eu vreau să-l ţinem, nu mă interesează de MM!", a comentat patronul Stelei.

Nu l-a apărat pe Chipciu!
Atacul lui Gigi Becali la adresa lui Chipciu l-a lăsat mut pe managerul Stelei. Asta deşi Stoica susţinuse în mai multe rînduri, pe vremea cînd mijlocaşul era lăudat de patron, că el a insistat pentru aducerea mijlocaşului de la FC Braşov. Cum MM nu a intervenit, Becali a fost contrat de fostul secund din Ghencea, Edi Iordănescu: "Chipciu e un jucător cu foarte multe calităţi, în nici un caz nu el este vinovat pentru înfrîngerea cu FC Vaslui. El are nevoie de sprijin, nu să fie criticat!".

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (62)
braveheartro
braveheartro  •  23 Aprilie 2012, 22:50

Cautati-l in cutia de carton de pe marginea drumului. Si-a pregatit-o de cand s-a intors sluga la cioban.

1745flo
1745flo  •  23 Aprilie 2012, 22:23
Postat de dtdr pe 23 Aprilie 2012, 00:52

Intotdeauna a aplicat politica strutului ( ca si oricare om de doi bani ). La victorii GURA MARE la esec CAPU-N NISIP !

asa e, oricum bate de departe recordul de popularitate, il injura toata lumea indiferent de orientarea sportiva, politica sau sexuala!

detyy
detyy  •  23 Aprilie 2012, 20:54

Nulanu si bagatorul de strimbe la patron...disparut!?...disparut sa ramina...sa se lase de jobul asta ca si asa nui de el...

Vezi toate comentariile (62)
Comentează