FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A doua lovitură majoră a zilei la Dinamo: Adam Nemec, cu bagajele făcute! „E ca și plecat”

Atacantul slovac Adam Nemec și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, foto: Imago
Atacantul slovac Adam Nemec și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2021 15:13 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 15:17

Pe lângă plecarea lui antrenorului Dusan Uhrin jr, Dinamo mai poate pierde astăzi încă un fotbalist important din lot.

Adam Nemec, atacantul slovac de 35 de ani, și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, după ce nu și-a mai primit salariul lunar de 12.000 de euro.

Adam Nemec, tot mai aproape să plece de la Dinamo

Iuliu Mureșan, administratorului special al „câinilor”, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre situația atacantului.

„Nemec e pe plecate. Dar l-am dat exemplu jucătorilor tineri pentru că și azi, înainte de antrenament, a alergat și a fost la sală, iar după a mai stat vreo jumătate de oră. E un profesionist desăvârșit. Poate fi un exemplu pentru toți jucătorii de la Dinamo sau chiar din Liga 1. El se gândește la el și la cariera lui. Chiar dacă ești un jucător care vrea să plece, e bine să mergi pregătit la viitoare echipă. Altfel pierzi startul și ce ai făcut? Dar, din păcate, nu toți jucătorii judecă așa. Nu se gândesc așa”
- Iuliu Mureșan pentru GSP.ro

Nemec a revenit la Dinamo în august 2020. Acesta era apreciat de către fanii din „Ștefan cel Mare”, după ce a marcat 20 de goluri în 64 de partide în perioada aceasta. 

A doua lovitură majoră a zilei la Dinamo: Adam Nemec, cu bagajele făcute! „E ca și plecat”
Nemec, unul dintre jucătorii importanți de la Dinamo, foto: Imago

250.000 euroeste cota de piață a lui Adam Nemec, potrivit Transfermarkt.comada septembrie 2016 - august 2018.

În sezonul trecut, Nemec a strâns 34 de meciuri și a marcat de 5 ori, oferind și două pase de gol..

Dinamo, decimată înainte de startul Ligii 1!

Fără antrenor, Dinamo are și mari probleme de lot. Astfel, în prima etapă, cu FC Voluntari, ar putea alinia o formulă inedită.

Cel mai probabil, cu debutantul Deniz Giafer (20 de ani) în centrul defensivei, și cu Andrei Florescu (19) la mijloc, un produs al academiei clubului revenit în această vară după împrumutul la Metaloglobus. De asemenea, e greu de crezut că „haita” se va putea baza pe un „vârf” clasic la meciul cu Voluntari. 

  • Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă: Eșanu - Nica, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, G. Crețu, A. Florescu, Mihaiu - A. Bani, Neicuțescu

Alte știri despre Dinamo: 

Nici Miriuță, nici Minteuan! » Iuliu Mureșan a dezvăluit pe cine vrea în locul lui Uhrin jr.: „De el îmi place. Mai am 3 variante”

Dusan Uhrin jr. a plecat de la Dinamo! Prima reacție a cehului, pentru GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
paolo12
paolo12  •  10 Iulie 2021, 18:49

Tik, tok...

ovidiu1
ovidiu1  •  10 Iulie 2021, 18:16

Politistii bat in continuare, cate o batranica sau un tanar care nu poarta masca , eventual pana la ochi, din fericire nimeni nu mai e tinut cu arcanul pe aici prin Romania, daca te-ai saturat, daca vrei o viata mai bune pentru femeia ta si copii poti sa pleci unde vezi cu ochii , in cautarea fericirii, nu te mai tine nimeni cu forta pe aici, libertate frate si tara asta o sa sarbatoreasca si bicentenarul- o ajutam noi sa ajunga si acolo :):):)

caminero
caminero  •  10 Iulie 2021, 17:33
Postat de ovidiu1 pe 10 Iulie 2021, 17:24

Dinamo e echipa Ministerului de Interne, aia care au batut, torturat si ucis oameni prin urmare e un club blestemat de oameni si Dumnezeu, la vremuri noi , cluburi noi, altii mai buni, Steaua e in aceiasi situatie, au omorat oameni , sunt blestemati, altii, Rapidul e ok, Craiova si-a revenit, Politehnica Timisoara buna pentru fotbalul de amatori, altii- Ripensia sau Cneazul Timisoara echipa infiintata in 1907, Poli sa se ocupe de sportul pentru studenti-mensana in corpore sano/minte sanatoasa in corp sanatos, spun asta pentru ca sunt din Timisoara asa ca vreau cluburi noi, oameni noi care sa faca performanta pe bani putini

Păcat că milițienii tăi n-au continua cu bătăile și după 89, n-am fi ajuns azi cu atîția tembeli, eventual din Timișoara - cu vid spațial între urechi, care își dau cu presupusul pe forumuri despre chestii care îi depășesc. Hai, du-te și numără piețele, vezi dacă îți ies 700 la număr.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează