FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nici Miriuță, nici Minteuan! » Iuliu Mureșan a dezvăluit pe cine vrea în locul lui Uhrin jr.: „De el îmi place. Mai am 3 variante”

Iuliu Mureșan, noul administrator special de la Dinamo
Iuliu Mureșan, noul administrator special de la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2021 13:32 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 13:51

Cehul Dusan Uhrin (53 de ani) și-a dat demisia de la Dinamo, fiind nemulțumit de situația din club.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Iuliu Mureșan, noul administrator special de la Dinamo, a spus că a aflat înaintea jucătorilor de decizia cehului și a rostit primul nume care se alfă pe lista de posibili înlocuitori: Dario Bonetti.

Iuliu Mureșan, după ce Uhrin a demisionat de la Dinamo: „Mi-a spus că a fost vorba de problemele de lot”

„Da, a anunțat echipa după antrenament. Eu știam de dinainte, nu de azi. În această după amiază va semna rezilierea și va pleca împreună cu staff-ul, cu cei mai mulți dintre cei din staff.

El și jucătorii au redresat situația, când Dinamo era la retrogradare. Au reușit să se ridice cu Dusan și au avut cele cinci victorii. La un moment, jucătorii și Dusan Uhrin erau un grup unit. 

După aceea, problemele s-au perpetuat și s-au adâncit multe dintre ele. În momentul de față, lucrurile sunt mai complicate. Mi-a spus că, în primul rând, a fost vorba de problemele de lot, unii dintre jucători vor pleca, alții sunt nemulțumiți și se antrenează pe sărite. Sunt probleme!”, a spus Iuliu Mureșan.

Dusan Uhrin jr. a plecat de la Dinamo! Prima reacție a cehului, pentru GSP.ro + cine e favorit să îi ia locul
DINAMO
Dusan Uhrin jr. a plecat de la Dinamo! Prima reacție a cehului, pentru GSP.ro + cine e favorit să îi ia locul

Dario Bonetti, pe lista lui Iuliu Mureșan pentru Dinamo

„M-am gândit la viitori antrenori, știind de ezitările lui Dusan din ultima vreme. Am avut discuții.  Nu am decis cine va fi noul antrenor, dar unul dintre cei care îmi plac este un antrenor care a făcut treabă bună la Dinamo. E străin, e italian și așează bine echipa în teren. Se numește Dario Bonetti. E o variantă. Am 3-4 variante.

 Toți antrenorii liberi pot fi pe lista mea. Am dat un nume deocamdată”, a adăugat oficialul lui Dinamo.

Nici Miriuță, nici Minteuan! » Iuliu Mureșan a dezvăluit pe cine vrea în locul lui Uhrin jr.: „De el îmi place. Mai am 3 variante”
Dario Bonetti ar putea reveni la Dinamo
  • Dario Bonetti (59 de ani) este în prezent liber de contract. Italianul a mai antrenat la Dinamo în perioada iunie – octombrie 2009 și aprilie-noiembrie 2012, fiind unul dintre preferații fanilor.
  • A cucerit o Cupă și o Supercupă cu Dinamo, în 2009, și a fost aproape de fani de la demararea proiectului DDB.

Din informațiile GSP.ro, Vasile Miriuță și Alin Minteuan sunt și ei pe lista lui Dinamo. 

Dinamo, decimată! Cum ar putea arăta echipa la startul sezonului de Liga 1

Dinamo debutează în Liga 1 pe 19 iulie, cu FC Voluntari. Până atunci, „câinii” pot rămâne fără cei mai importanți jucători din stagiunea precedentă. 

 Dinamo se poate despărți în aceste zile de fotbaliști importanți, ca Paul Anton, Diego Fabbrini, Adam Nemec, Alex Răuță sau Vlad Achim.

Cel mai probabil, cu debutantul Deniz Giafer (20 de ani) în centrul defensivei, și cu Andrei Florescu (19) la mijloc, un produs al academiei clubului revenit în această vară după împrumutul la Metaloglobus. De asemenea, e greu de crezut că „haita” se va putea baza pe un „vârf” clasic la meciul cu Voluntari, având în vedere că Nemec vrea s-o părăsească pe Dinamo în următoarele zile. 

  • Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă, cu Voluntari: Eșanu - Nica, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, G. Crețu, A. Florescu, Mihaiu - A. Bani, Neicuțescu

VIDEO Iuliu Mureșan, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină Badea și Borcea”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Condiția pusă de FIFA pentru ca Dinamo să facă transferuri » Documentul de ultimă oră primit de „câini”

Țeapă pentru Șiman! » Cum scapă Dinamo de clauza „eternă” de un milion de euro + Ionuț Șerban exultă: „Sunt liber, pot să scriu o carte!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
tictris
tictris  •  10 Iulie 2021, 22:00
Postat de hristo8 pe 10 Iulie 2021, 21:58

dupa ce ti-am aratat ca minti in privinta la ce scrii cu ardoare si zici de altii ca bat campii, tot eu sunt de vina)) mare ti-e gradina. tu esti ceea ce esti. un mare dezinformator

E problema ta; nu insist...

hristo8
hristo8  •  10 Iulie 2021, 21:58
Postat de tictris pe 10 Iulie 2021, 21:42

Imi cer iertare; eu vorbesc despre ceva concret, tu bati campii despre cu totul altceva, despre simple impresii fara relevanta privind subiectul. Daca nici dupa ce ti-am desenat n-ai inteles nimic, e inutil sa-mi mai bat capul cu tine. Esti ceea ce esti si nu e vina mea... Sa fii sanatos!

dupa ce ti-am aratat ca minti in privinta la ce scrii cu ardoare si zici de altii ca bat campii, tot eu sunt de vina)) mare ti-e gradina. tu esti ceea ce esti. un mare dezinformator

tictris
tictris  •  10 Iulie 2021, 21:42
Postat de hristo8 pe 10 Iulie 2021, 21:20

pai tu ai scris"Multa lume pe aici isi da cu parerea fara sa cunoasca toate datele problemei. Pe scurt: clubul, brand-ul, marca si numele Dinamo, inclusiv palmaresul, stadionul si baza de la Saftica, au fost concesionate de stat, de la MAI, pe durata nedeterminta (adica, pe viata), catre societatea lui Nicolae Badea, prin Hotarare de Guvern semnata de premierul Adrian Nastase. Practic, Badea a primit de la stat tot ceea ce inseamna Dinamo la fotbal, pe viata."deci, brandul, marca, apartine lui Badea, nu la MAI dupa cum ai spus. Stadionul e jumatate a lui(concesionat sau cum o fi, o tampenie oricum) Saftica(nu stiu) despre palmares, pai, normal ca orice echipa poate sa-si schimbe denumirea, sigla de buna voie dar sa nu adopte una care apartine altuia. Incerci sa creezi confuzie, oricum toate astea nu conteaza daca esti club in faliment cum e Dinamo.

Imi cer iertare; eu vorbesc despre ceva concret, tu bati campii despre cu totul altceva, despre simple impresii fara relevanta privind subiectul. Daca nici dupa ce ti-am desenat n-ai inteles nimic, e inutil sa-mi mai bat capul cu tine. Esti ceea ce esti si nu e vina mea... Sa fii sanatos!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează