FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Condiția pusă de FIFA pentru ca Dinamo să facă transferuri » Documentul de ultimă oră primit de „câini”

Dinamo
Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 20:47 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 21:15

FIFA a condiționat Dinamo în privința transferurilor! Momentan, „câinii” nu pot aduce jucători.

Lucrurile nu sunt totuși atât de simple la Dinamo, așa cum sperau „câinii”. FIFA a informat azi clubul Dinamo că poate efectua transferuri doar după ce va achita toate datoriile către Isma Lopez, în jur de 370.000 de euro!

Dinamo va încerca în perioada următoare să convingă FIFA că, după intrarea în insolvență, clubul nu poate plăti, legal, restanțele integrale ale jucătorilor. Dacă FIFA va menține totuși interdicția, atunci Dinamo poate ataca decizia la TAS.

E o informare, nu o decizie pe care o s-o putem ataca la TAS
Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, pentru GSP.ro

Nu există o decizie oficială. Avem un mail în care ni se spune, absolut aberant mi se pare mie, că nu putem face dovada faptului că nu avem bani să plătim. Așa ceva n-am mai auzit niciodată. Nu există o decizie a FIFA, în acest moment. 

Deschiderea de către o instanță judecătorească din Uniunea Europeană a unei proceduri de insolvență certifică faptul că nu sunt fonduri disponibile pentru a fi plătiți creditorii, este definiția legală. Exista un articol în regulament care spune că odată cu deschiderea procesului insolvenței trebuie să fie închise procedurile de acest gen. Dar, în cazul nostru, avocatul vrea să se convingă, înainte de a lua o decizie, că nu putem să facem plata. 

Mie mi se pare puțin de râs și cred că oricărui student de anul întâi de drept i se pare hilar să i se ceară să facă o asemenea dovadă. Așteptăm în continuare decizia FIFA
Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, pentru ProSport

Dinamo, decimată! Cum ar putea arăta echipa la startul sezonului de Liga 1
DINAMO
Dinamo, decimată! Cum ar putea arăta echipa la startul sezonului de Liga 1

Cu cine începe Dinamo sezonul?

Dinamo pierde zilnic jucători. Alți trei oameni de bază, printre ultimii rămași, au refuzat să se antreneze ieri dimineață. Este vorba despre Vlad Achim (32 de ani), Alexandru Răuță (29) și Adam Nemec (35). Singurul jucător care a prezentat o scuză a fost Răuță, care a susținut că este accidentat. 

Un caz mai special este cel al lui Marco Ehmann, și el pe picior de divorț cu „câinii”. Stoperul deține și cetățenia germană, de aceea beneficiază de dreptul de a i se adresa federației internaționale pentru rezolvarea problemei sale. Ehmann este în acest moment singurul fundaș central valid. 

Ricardo Grigore este cu lotul olimpicilor, pregătește startul competiției de la Tokyo, iar Florin Bejan și Ante Puljici tocmai au părăsit gruparea roș-albă.

Iuliu Mureșan: „Vom plăti tot de-acum, altfel Dinamo intră în faliment”

„Jucătorii își cer banii, dar în insolvență nu poți să plătești datoriile integrale din urmă. Se rectifică datoriile, iar contabilitatea și firma de insolvență decid ce sume corespund celor de la masa credală”, a mai spus Mureșan.

Mureșan anunță și prioritatea #1 pentru Dinamo: „Noi încercăm să identificăm resurse și să creștem procentul de plată al datoriilor. Mă străduiesc ca jucătorii să ia o sumă cât mai mare din datorii, pentru că știu că au muncit. Oricum, de-acum înainte, trebuie să plătim tot”.

Mureșan a încheiat cu un atac la adresa fostei conduceri: „Sunt mulți jucători cu salarii mari, nu înțeleg cine a negociat aceste contracte, avem salarii de campioană, în jur de 20.000 euro. E clar că nu putem continua așa”.

VIDEO Cum a fost convins Uhrin să continue la Dinamo: „Atunci și-a luat bilet de întors”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Noul șef de la Dinamo anunță prioritatea absolută: „Altfel, intrăm în faliment!”

Iuliu Mureșan, mesaj amenințător pentru jucătorii care conduc răscoala la Dinamo: „Putem lua măsuri împotriva lor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  10 Iulie 2021, 18:13
Postat de goggu.mecanicul pe 09 Iulie 2021, 14:40

Acum sa i dam drumu la treaba, sa aducem fotbalisti, se aude domnu MURESAN ?? Sper sa puneti in aplicare

hahahahah, tu te auzi ba ???? *** ???? ce visezi sa aduca muresan ???? bani nu aveti de transferuri, ghici cam ce jucatori ati putea aduce ????? *** de cultura jalnica !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  10 Iulie 2021, 18:07

ce transferuri visati voi sa faceti ???? ati *** cu totii ?????? daca clubul nu are bani fiind in insolventa, la ce ti mai trebuie sa faci transferuri ???? .... aaaaa, vreti gratis ???? pai nu v ati saturat de pomana ... an de an stati cu ***, chiar nu va este deloc rusine ????? un club *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo12
paolo12  •  10 Iulie 2021, 06:25
Postat de 1745flo pe 09 Iulie 2021, 16:13

Tie de ce ți-e rușine să spui al cărui club esti suporter? E retorică, stai linistit! Se știe foarte bine!

Vai mama voastră! Viață de caine...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează