FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iuliu Mureșan, mesaj amenințător pentru jucătorii care conduc răscoala la Dinamo: „Putem lua măsuri împotriva lor!”

Iuliu Mureșan / Sursă foto: instagram.com/dinamobucurestiofficial
Iuliu Mureșan / Sursă foto: instagram.com/dinamobucurestiofficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 iulie 2021 08:30 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 10:41

Iuliu Mureșan, instalat recent în funcția de președinte executiv la Dinamo, nu e de acord cu răscoala inițiată în ultimele zile de unii dintre jucătorii „câinilor”. 

Noul conducător din Ștefan cel Mare le arată obrazul celor care vor să dea bir cu fugiții de la Dinamo, ba chiar îi amenință că pot exista consecințe împotriva acestora. Ante Puljic a părăsit deja echipa, Ehmann vrea să-l urmeze, în timp ce Răuță, Steliano Filip și Adam Nemec au refuzat să se antreneze ieri.

Iuliu Mureșan: „Sunt niște riscuri pe care ei și le asumă”

„Puljic a avut bagajele făcute aseară, jucătorii sunt sfătuiți de unii și de alții. Sunt niște riscuri pe care și le asumă, nu poți să pleci așa, putem lua măsuri împotriva lor. 

Străinii au avantajul că se pot adresa la FIFA, dar și acolo se ține cont de insolvență, țineți minte că am fost depunctați cu 24 de puncte la CFR și am câștigat procesul. Dar jucătorii nu pot pleca decât după decizii definitive”, a mărturisit „Muri”,  în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Ante Puljic nu mai e jucătorul lui Dinamo 

Într-o declarație oferită pentru Gazeta Sporturilor în urmă cu 5 zile, Ante Puljic confirma că nu mai are de gând să stea la club, dacă nu-și va primi urgent banii. 

„Situația este foarte rea! Eu nu dau bir cu fugiții, însă lucrurile devin clare. Nu știu alții ce vor face, dar eu marți plec acasă dacă nu mi se vor plăti salariile! Dacă lucrurile nu se schimbă, asta e situația. Puteam pleca de azi pentru că au trecut cele 15 zile de când am depus foile”, a spus Puljic pentru GSP.ro.

Cu cine începe Dinamo sezonul?

Dinamo pierde zilnic jucători. Alți trei oameni de bază, printre ultimii rămași, au refuzat să se antreneze ieri dimineață. Este vorba despre Vlad Achim (32 de ani), Alexandru Răuță (29) și Adam Nemec (35). 

Singurul jucător care a prezentat o scuză a fost Răuță, care a susținut că este accidentat. Un caz mai special este cel al lui Marco Ehmann, și el pe picior de divorț cu „câinii”. Stoperul deține și cetățenia germană, de aceea beneficiază de dreptul de a i se adresa federației internaționale pentru rezolvarea problemei sale

Ehmann este în acest moment singurul fundaș central valid. Ricardo Grigore este cu lotul olimpicilor, pregătește startul competiției de la Tokio, iar Florin Bejan și Ante Puljici tocmai au părăsit gruparea roș-albă.

VIDEO Cum a fost convins Uhrin să continue la Dinamo: „Atunci și-a luat bilet de întors”

Citește și alte știri de actualitate:

Noul șef de la Dinamo anunță prioritatea absolută: „Altfel, intrăm în faliment!”

EXCLUSIV Ante Puljic a devenit jucător liber, dar merge la FIFA! Câți bani are de recuperat de la Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
creeperno115
creeperno115  •  09 Iulie 2021, 22:43

Primii care pleaca, sa primeasca bani ultimii

sibelius
sibelius  •  09 Iulie 2021, 15:47
Postat de tinn pe 09 Iulie 2021, 14:03

și cam ce le face la jucătorii la care nu le-a dat bani?

Ii amendeaza pe fiecare fix cu suma datorata....sau una mai mare sa fie siguri ca joaca gratis inca vreo 2-3 luni.

denieru
denieru  •  09 Iulie 2021, 15:15

Si ma rog ce masuri o sa ia nea Muresan ? Din moment ce aia nu au luat bani cu lunile, n-are decat sa le ia boii de la bicicleta. In Romanica, se poate sa nu platesti jucatorii cu lunile. Din moment ce doua parti au semnat contract, nu intereseaza pe nimeni de ce clubul are probleme. N-aveau decat sa le dea salarii de 2000 de lei. Macar asa stiau o treaba.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează