FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul șef de la Dinamo anunță prioritatea absolută: „Altfel, intrăm în faliment!”

Iuliu Mureșan, noul președinte executiv al lui Dinamo, a dat ultimele detalii despre situația clubului din Ștefan cel Mare.
Iuliu Mureșan, noul președinte executiv al lui Dinamo, a dat ultimele detalii despre situația clubului din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iulie 2021 20:16 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 21:03

Iuliu Mureșan, noul președinte executiv al lui Dinamo, a dat ultimele detalii despre situația clubului din Ștefan cel Mare. 

Mureșan a vorbit în primul rând despre amicalul anulat cu Rapid. Decizia de a nu juca a fost luată de către fotbaliștii „câinilor”.

„Am discutat recent cu fiecare jucător, am notat problemele lor și o să vedem ce putem rezolva. Jucătorii au decis să nu evolueze împotriva lui Rapid, îmi cer scuze față de Rapid pe această cale. E dificil, pentru că nu știu dacă mai au timp să-și găsească un alt adversar”, a declarat Mureșan în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Iuliu Mureșan: „Vom plăti tot de-acum, altfel Dinamo intră în faliment”

„Jucătorii își cer banii, dar în insolvență nu poți să plătești datoriile integrale din urmă. Se rectifică datoriile, iar contabilitatea și firma de insolvență decid ce sume corespund celor de la masa credală”, a mai spus Mureșan.

Mureșan anunță și prioritatea #1 pentru Dinamo: „Noi încercăm să identificăm resurse și să creștem procentul de plată al datoriilor. Mă străduiesc ca jucătorii să ia o sumă cât mai mare din datorii, pentru că știu că au muncit. Oricum, de-acum înainte, trebuie să plătim tot”.

Mureșan a încheiat cu un atac la adresa fostei conduceri: „Sunt mulți jucători cu salarii mari, nu înțeleg cine a negociat aceste contracte, avem salarii de campioană, în jur de 20.000 euro. E clar că nu putem continua așa”.

Puljic aseară a plecat. Jucătorii își asumă niște riscuri. Nu poți pleca așa! Nici străinii nu pot pleca decât dacă sunt hotârâri FIFA, definitive și executive.

Șiman trebuie să se înscrie la masa credală, va lua un procent din suma datorată, un procent stabilit ulterior (n.r. - referitor la cazul lui Ionuț Șerban)

În primele etape nu cred că vom arăta bine, e clar. Există și o suspendare de la transferuri din partea FIFA, a fost contestată și așteptăm răspunsul, în seara asta sau mâine vine. Poate vom avea posibilitatea să aducem jucători. Media salarială ar trebui să fie pe la 5-6.000 de euro

Iuliu Mureșan, președinte executiv Dinamo

Iuliu Mureșan, detalii despre viitorul lui Dinamo: „Mi-ar plăcea să vină Badea și Borcea”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Lovitură pentru Adrian Mititelu! Surpriză la Curtea de Apel » Ce s-a întâmplat azi

FCSB, amical cu 5.000 de spectatori » Când și unde are loc meciul cu Gloria Buzău

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
paolo12
paolo12  •  09 Iulie 2021, 12:59

Jabba, noul boss la militieni! Viata de caine…

sibelius
sibelius  •  09 Iulie 2021, 10:01
Postat de dodo001 pe 09 Iulie 2021, 09:02

Sincer, eu vad Dinamo chiar în aceste condiții vitrege, în prima jumătate a clasamentului. Nu uitați ca CFR a încheiat pe locul 3 campionatul în insolventa, iar în următorul an a luat Cupa României. Deci se poate face performanta și în insolventa dar nu veți putea participa în Europa. Mureșan are experienta în insolventa deci aveți mai multe șanse cu el decât cu altcineva care vorbește pe lângă subiect.

La CFR a fost o "mica" inginerie financiara. La Dinamo e tragedie.

steaua1986.
steaua1986.  •  09 Iulie 2021, 09:32
Postat de 17nentori_17nimeni pe 09 Iulie 2021, 08:42

Nu ne intereseaza noi acum tinem cu CSA am plecat toti suporterii acolo poate intre timp schimbam denumirea in CSA Dinamo Coafor

Ireal ce prostalau.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează