FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN 0-0

A fi sau a nu fi în Liga 1? Gorjenii au ratat pe bandă rulantă și așteaptă pașii greșiți ai Timișoarei și Chiajnei, 0-0 cu Gaz Metan

Păcurar (în alb) a fost blocat în toate șarjele ofensive încercate
Păcurar (în alb) a fost blocat în toate șarjele ofensive încercate

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2017 00:00

Gorjenii au ratat aseară o mulțime de ocazii, iar acum speră la pașii greșiti ai Chiajnei sau ai Timișoarei.

Cine le dădea vreo șansă de salvare celor de la Pandurii, cu un lot făcut pe fugă în iarnă și un antrenor care venea după 4 luni de stat pe bară în urma unei experiențe nefaste în Republica Moldova? Probabil că nimeni.

Poate că nu au o echipă care să convingă lumea că merită un loc în Liga 1. În schimb, vor avea un stadion cochet care îi va aștepta la Târgu Jiu din toamnă.

Fără antrenor pe bancă, Stoican fiind suspendat, fără suporteri în tribune de când evoluează departe de casă, oltenii și-au jucat aseară una dintre ultimele cărți pentru a păstra clubul în primul eșalon, dar și pentru a intra în vizorul vreunei formații mai strălucite.

Lipsa lui Eric nu poate fi o scuză pentru jocul prestat de medieșeni, după ce cu doar o etapă în urmă o desființa pe Chiajna tot în lipsa brazilianului. Fundașii lui Pustai au fost ridiculizați ori de câte ori gazdele se apropiau de poarta lui Greab și doar ghinionul a făcut ca "pandurii" să nu înscrie.

"Nu știu cine face delegările astea, dar nu e normal să jucăm din 3 în 3 zile atât de mult timp, abia ne mai târâm pe teren!"
Ionuț Cioinac, mijlocaș Pandurii

"Cu acest punct cred că suntem salvați. Păcat că nu am câștigat, nu înțeleg cum de nu am marcat la câte ocazii am avut"
Cornel Ene, fundaș Pandurii

"Așteptăm să terminăm și meciul cu Timișoara, din ultima etapă, ca să plecăm într-o vacanță pe care o merităm!"
Alexandru Munteanu, mijlocaș Gaz Metan

pandurii gaz metan 0 0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  28 Mai 2017, 00:57

Cei de la Pandurii nu merita sa retrogradeze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează