LIGA 1    •   FC BRAŞOV - SPORTUL, LUNI, ORA 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

A fost dorit de Steaua şi Dinamo, dar rămîne fidel Braşovului » Chipciu şi-a prelungit contractul pînă în 2015

Alexandru Chipciu a fost unul din cei mai buni braşoveni în sezonul trecut, marcînd 5 goluri

Alexandru Chipciu a fost unul din cei mai buni braşoveni în sezonul trecut, marcînd 5 goluri

Sambata, 13 August 2011

Considerat unul din cei mai buni tineri jucători din campionatul intern, dovadă şi selecţionarea sa pentru amicalul cu San Marino, Alexandru Chipciu nu a dus lipsă de oferte în ultimul an de zile, dar a preferat să rămînă la FC Braşov, echipă care l-a lansat în fotbalul mare.Dorit atît de Steaua cît şi de Dinamo încă din iarna acestui an, mijlocaşul de 21 de ani a rămas fidel echipei de sub Tîmpa, iar astăzi a semnat prelungirea contractului scadent la finalul acestui sezon. Noua înţelegere îl ţine legat de "stegari" pînă în 2015.

"Sînt fericit că am ajuns la o înţelegere şi am semnat prelungirea contractului. FC Braşov mi-a dat totul în fotbal, de aici am ajuns şi la echipa naţională, astfel că nu pot fi decît mulţumit. Voi da totul în teren pentru FC Braşov şi sper să avem un sezon cât mai reuşit", a declarat jucătorul, care a revenit deja la antrenamentele echipei sale, după o săptămînă în care s-a pregătit sub comanda lui Victor Piţurcă, în cantonamentul echipei naţionale. 

A fost aproape de Steaua în iarnă
Alexandru Chipciu a impresionat în sezonul trecut la FC Braşov, astfel că becali a încercat să-l ia încă din pauza din iarnă. L-a sunat pe Ioan Neculaie şi l-a întrebat cît cere pe mijlocaşul de 22 de ani, fiind dispus să plătească maxim 1 milion de euro. Dar finanţatorul "stegarilor" l-a refuzat din start, spunîndu-i că jucătorul nu e de vănzare

5 goluri a marcat Chipciu în cele 39 de meciuri jucate în tricoul lui FC Braşov

6.35 este media notelor GSP ale lui Chipciu în sezonul trecut, cea mai mare din lotul braşovean

Comentarii (10 ) Adaugă comentariu

flafy  •  13 August 2011, 22:07

Postat de panconecaca2 pe 13 August 2011, 19:48

Inca unul certat cu Europa ........mai bine mergea la dinamo ....tot aia era

Dinamo e pe primul loc pana una alta...steua e in prima jumatate?

flafy  •  13 August 2011, 22:03

bravo lui!baiat cu caracter!!sper sa-si dea sufletut pentru FC Brasov si sa aiba un parcurs cat mai bun!!mai rar jucatori care-si iubesc echipele locale!!

flafy  •  13 August 2011, 22:05

Postat de bogdanelibm pe 13 August 2011, 19:12

DECAT CODAS LA ORAS MAI BINE FRUNTAS LA TARA ASTA CRED CA O FOST MOTTO DUPA CARE S-A CONDUS CHIPCIU.LA BRASOV IL VAD 1000 DE SPECTATORI PE CAND DACA JUCA LA STEAUA SAU DINAMO NICI UNUL CA NU PRINDEA LOTUL.

pentru cultura ta generala Brasovul este municipiu si inca unul mult mai frumos si mult mai curat decat Bucurestiul ca sa nu mai vorbesc de oameni care-s mult mai civilizati dar nu ma astept la prea multe de la tine ca doar esti stelist...

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase