FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO A fost Laszlo Balint sabotat de jucători? „În nicio secundă nu cred că s-ar fi gândit să mă îndepărteze”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 09:00 / Actualizat marti, 30 august 2022 11:23

Laszlo Balint a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” și a discutat despre situația de la Universitatea, echipă care l-a demis chiar după victoria 2-1, din derby-ul cu rivala din oraș, FCU. Antrenorul de 43 de ani a comentat și despre relația pe care a avut-o cu președintele clubului, Sorin Cârțu.

- Laszlo, cu Sorin Cârțu cum te-ai împăcat?
- Bine, foarte bine. Am avut discuții constructive de fiecare dată când ne-am intersectat, pentru că avea momente când venea la baza de antrenament, asista la pregătire. După aceea aveam o scurtă discuție. Am mai vorbit cu dânsul și în deplasări, când a venit cu echipa la meciurile din Conference. Deci din punctul meu de vedere a fost o colaborare OK.

- Cârțu are un rol important sau este doar o interfață a lui Rotaru?
- Vă dați seama că nu pot să evaluez eu ce rol are domnul Cârțu. Eu l-am văzut foarte implicat în viața echipei.

- Implicat este, dar are și putere?
- Nu știu, nu pot să vă spun. Nu știu cum sunt împărțite sarcinile și puterea de decizie acolo, la nivelul clubului.

- Gyuszi, e posibil să te fi lucrat și jucătorii?
- Nu, nu, nu cred! Am avut o relație foarte bună. Chiar am simțit acest lucru imediat după meciul câștigat înaintea demiterii mele, când efectiv i-am simțit că au jucat în mare parte și pentru mine. După meci a fost o stare de-a dreptul euforică!

- E adevărat că ați fost acuzați de bucurie euforică după meciul cu FCU?
- Mi s-a părut asta. Nu, nu a fost exagerată. Era o victorie care venea într-un moment greu, într-un meci foarte important pentru tot ce înseamnă acea rivalitate locală și, în plus, o descătușare.

- Deci în niciun moment nu crezi că a fost un puci împotriva ta?
- În nicio secundă nu cred că jucătorii s-ar fi gândit să mă îndepărteze.

- Dar de ce l-ai exclus pe Nistor din lot?
- Nu a fost strict decizia mea, pentru că Universitatea Craiova nu este un club unde antrenorul să poată lua astfel de decizii. A fost o decizie discutată cu oamenii din conducerea clubului.

- Concret cu cine?
- Cu domnul Rotaru și cu Marian Copilu. O decizie care trebuie analizată, cântărită, pentru că totuși sunt jucători importanți. Eu vă spun legat de Nistor. Au fost anumite chestii tactice, pentru că îmi doream foarte mult să evolueze într-un anumit rol. Nu s-a pliat pe rolul respectiv, mi-aș fi dorit mult mai multă disciplină tactică din partea lui.

CITEȘTE ȘI:

Laszlo Balint și culisele demiterii de la Craiova: „Atunci mi-am dat seama! Nu au avut niciun argument”
PRIETENII LUI OVIDIU
Laszlo Balint și culisele demiterii de la Craiova: „Atunci mi-am dat seama! Nu au avut niciun argument”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  30 August 2022, 18:57

Mama ce tragedia ca a fost demis! De 3 zile nu poti deschide ziarul fara sa citesti telenovela cu dresorul de chiftele! Acum pui batista pe tambal cumva. Ai fost antrenor in probe judecand dupa durata contractului si dupa ce clauze ai avut. Iar echipa arata jalnic ce o tot freci atat. Fotbalul propus de tine nu e ce trebuie. Modest

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  30 August 2022, 14:34

LB a fost lucrat de SC ...e clar ca l a lucrat cineva ...s o creada el ca n a fost nimeni ...acum nu mai vorbeste nimeni de campionat ...

Miti
Miti  •  30 August 2022, 12:55

Șocant! Un mare antrenor nu știe nimic dacă este întrebat despre puterea de decizie, s-a înțeles bine cu unii, nu a știut de alții, toți și toate sunt f bine, dar el a fost pus pe liber. Deși echipa chiar juca fotbal. Nu sampanie, dar măcar vin spumant! Șocant!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează