FOTBAL  »  Superliga  »  CARIERĂ

A luat două trofee cu Dinamo, acum joacă fotbal la Șelimbăr! În 2009, valora 2,5 milioane de euro

Alexandru Curtean, în dreapta
Alexandru Curtean, în dreapta

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 19:14 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 20:00

Alexandru Curtean, jucător care a câștigat două trofee alături de Dinamo, Cupa și Supercupa, ambele în 2012, evoluează acum pentru Viitorul Șelimbăr, o formație din Liga 3. 

Ajuns la 33 de ani, vârstă care i-ar mai permite să evolueze la un nivel înalt în Liga 1, Alexandru Curtean își petrece ultimii ani ai carierei la Șelimbăr, o comună din județul Sibiu. 

Astăzi, echipa care ocupă locul 3 în Seria 5 din Liga 3 a anunțat că i-a prelungit contractul lui Curtean: „Clubul Viitorul Şelimbăr anunţă faptul că Alex Curtean şi-a prelungit contractul cu înca două sezoane competiţionale!”.

În vârstă de 33 de ani, Alexandru Curtean a evoluat de-a lungul carierei pentru Gaz Metan, Poli Timișoara, Dinamo, Botev Plovdiv, ACS Poli, Atyrau și Hermannstadt.

Curtean a valorat 2,5 milioane de euro în 2009

În iunie 2009, când evolua la Poli Timișoara, cota de piață a lui Alexandru Curtean ajunsese la 2,5 milioane de euro. Atunci, avea doar 22 și spera să facă pasul spre o echipă din străinătate, dorință care nu i s-a împlinit. Ofertat la un moment dat și de Gigi Becali, Curtean a ajuns la Dinamo, alături de care a cucerit ultimele două trofee din istoria echipei: Cupa și Supercupa, ambele în 2012.

VIDEO. Ionel Ganea nu îl menajează pe Florin Prunea: „Dacă se pricepea foarte bine la fotbal, de ce e Dinamo așa jos?

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV VIDEO Un fost campion cu Dinamo sare la gâtul lui Negoiță: „Asta nu e escrocherie?”

Ionel Dănciulescu, prins BĂUT la volan? Oficialul lui Dinamo s-ar fi ales cu dosar penal + ce a declarat pentru GSP.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1329046320625305
Tnume Maria  •  17 Iunie 2020, 01:44

Zici ca selimbarul e undeva departe aproape imposibil de găsit pe harta....de fapt selimbarul e chiar la ieșirea din Sibiu spre Vâlcea și e doar pe hârtie comuna de fapt e un cartier al sibiului deși nu vor să facă parte din Sibiu încă pt ca e zona de malluri a sibiului si au bani.e de fapt la 1 metru de Sibiu peste pârâul sapunului

3048076108606431
Antonescu Marius  •  16 Iunie 2020, 21:09

Am crezut ca articolul este despre Marius Alexe care din mare speranta a ajuns la 30 de ani sa nu fie bun nici de Liga 2 de la noi. Din decembrie e fara echipa. Trist.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează