FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un fost campion cu Dinamo sare la gâtul lui Negoiță: „Asta nu e escrocherie?”

Florin Prunea și Ionut Negoiță, criticați dur de Ionel Ganea
Florin Prunea și Ionut Negoiță, criticați dur de Ionel Ganea

Articol de - Publicat marti, 16 iunie 2020 11:41 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 16:45

Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Ganea (46 de ani), a comentat în direct la GSP Live situația actuală din „Ștefan cel Mare” și l-a caracterizat în termeni duri pe Ionuț Negoiță, pe care îl numește „escroc sentimental”. 

Ganea a evoluat timp de jumătate de an la Dinamo, în sezonul 2006-2007, unde a înscris 14 goluri și a cucerit un trofeu de campion al României. În prezent, acesta se declară complet dezamăgit de situația actuală de la fostul său club.  

VIDEO Ganea îl atacă pe Negoiță

„După părerea mea, la Dinamo este o situație foarte ridicolă. Când Negoiță a salvat clubul l-am lăudat, dar acum mi se pare că este un escroc. Umblă să scoată bani de la suflarea dinamovistă și tot el să-i folosească. Negoiță este un escroc sentimental, folosește lumea pentru a salva clubul. El nu vrea să vândă. Ai cea mai titrată echipă din Liga 1 și ai ajuns să o ții doar în play-out? Am tot respectul pentru suporterii care se zbat să nu piardă clubul, dar nu este normal ce se întâmplă. 

Cum să ieși să spui că vinzi echipa pentru un leu și ceri garanții de 500.000 de euro, apoi vrei 10 milioane de euro? Asta nu e escrocherie? În momentul de față este o situație foarte grea, Dinamo a fost tot timpul o echipă cu obiective mari. Iar în acest moment este într-o situație foarte delicată și penibilă, totul din cauza lui Negoiță. Nu se pricepe în primul rând, a adus fel și fel de oameni. La fotbal trebuie să aduci oameni care se pricep”. 

VIDEO Ganea vorbește despre Prunea și Bălănescu

Tot la GSP Live, „Ganezul” a vorbit și despre doi dintre oamenii din conducerea lui Dinamo, Bălănescu și Prunea. Florin Prunea este managerul general al lui Dinamo, în timp ce Bogdan Bălănescu ocupă funcția de director general. 

„Bogdan Bălănescu era foarte priceput pe partea de hârtii, era un delegat al echipei. Acumulând experiență a primit această funcție, dacă Negoiță a avut încredere în el... Dar vă spun eu că Bogdan nu se pricepe la fotbaliști, se pricepe foarte bine la documente și acte. 

Tot respectul pentru Florin Prunea, dar dacă se pricepea foarte bine la fotbal, de ce e Dinamo așa jos? El a condus-o acolo. A avut putere în club, Neagoe a fost adus la propunerea lui, și Uhrin la fel. A avut și el un cuvânt de spus, de ce ai acceptat să mergi la Dinamo dacă ai văzut că lucrurile nu sunt bune? De ce nu ți-ai dat demisia? Dacă erai așa vertical, ieșeai în public și îți anunțai retragerea din club”.  

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

LPF reaprinde războiul cu Răzvan Burleanu: „El e într-un fel de șomaj tehnic, a criogenat fotbalul” + „Vorbim de un personaj anti-fotbal”

Mesajul lui Justin Ștefan pentru cluburile din Liga 1: „Nu trebuie să riscăm nimic” + când ar urma să revină Dinamo și Botoșani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1206754226007193
Glumetu Dan  •  21 Iunie 2020, 11:00

...Amaritul asta care cred ca nu stie sa scrie si sa citeasca si care, precum prietenul Niculescu n-au fost buni nici de Turcia, e tot ala care, cu ani in urma a sarit cu masina de pe soseaua Virtutii in lacul Morii!...

creeperno
creeperno  •  16 Iunie 2020, 22:45

Respect Ganezu'

189254898748309
Claude SH  •  16 Iunie 2020, 17:39

Se întâmplă chestii urate cu reprezentanții lui Dinamo. Se pare ca Danciulescu ar avea probleme în căsnicie, vine acasă sub influenta alcoolului, soția nu mai suporta, mai nou s-a pricopsit și cu un dosar penal pentru conducere cu alcoolemia peste limita legala. Deci probleme, probleme...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close