FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO LPF reaprinde războiul cu Răzvan Burleanu: „El e într-un fel de șomaj tehnic, a criogenat fotbalul” + „Vorbim de un personaj anti-fotbal”

Justin Ștefan l-a criticat dur pe Răzvan Burleanu, la GSP Live.
Justin Ștefan l-a criticat dur pe Răzvan Burleanu, la GSP Live.

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 12:12

Invitat la GSP Live, Justin Ștefan - secretarul general al LPF - a lansat un mesaj extrem de acid la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu, și l-a taxat pentru declarațiile făcute în ultima perioadă. 

„Am subliniat că Burleanu este un anti-lider pentru că acea atitudine de a crea panică îl definește pe anti-lider. În acest moment aveam nevoie de unitate și dialog. Eu asta am făcut în ultimele luni, dar iată că la prima ocazie domnul Burleanu a ieșit în față și a dat cât se poate de tare în cluburile din Liga 1. În acest moment, Liga 1 nu este în nicio stare de urgență” 
Justin Ștefan la GSP Live

VIDEO Justin Ștefan îl critică dur pe Răzvan Burleanu

Justin Ștefan a vorbit în direct la GSP Live despre finalizarea sezonului actual și startul următorului sezon, în plus, i-a lansat o provocare lui Burleanu: „Îl invit oricând într-o emisiune”. 

„Categoric că vorbim de două campionate de compromis, această ultimă parte din acest sezon și prima parte din următorul sezon. Următorul sezon trebuia să înceapă la jumătatea lunii iulie, dar va începe undeva în luna august. Teoretic putem termina acest campionat și avem date pentru a reprogramare meciurile și nu suntem într-o situația de urgență. Chiar nu am înțeles mesajul domnului Burleanu. De două luni și jumătate a stat mai mult ascuns decât să fie prezent în față ca un președinte, lider, ieșea din când în când să ne mai arate cu degetul. 

Domnul Burleanu e într-un fel de șomaj tehnic în acest moment, a înghețat competițiile pe care le organizează. Le-a criogenat efectiv. De cele mai multe ori ne-a încurcat. Îl invit oricând într-o emisiune, eu și cu el, să discutăm deschis despre fotbal. Dar cu o singură condiție, fără teme și întrebări transmise dinainte de moderator. L-ați văzut intrând într-o emisiune în care a mai fost și altcineva în afară de realizator? Îl aștept. Ce l-a recomandat să ajungă în fotbal? Vorbim de un anti-lider și un personaj anti-fotbal”. 

VIDEO Justin Ștefan explică ce îl separă de Răzvan Burleanu

- Ce vă separă de Răzvan Burleanu? 

- În primul rând mă separă experiența pe care o am în fotbal, activez în acest fenomen din 2006, dânsul e mai proaspăt și înțeleg că mai degrabă vine dintr-o zonă politică și nu una sportivă. Mă separă modul în care vedem viitorul fotbalului românesc și înțelegem să relaționăm cu părțile implicate în activitate fotbalistică, orice măsură trebuie să fie discutată cu toți actorii importanți. În această perioadă am avut o relație mult mai bună cu sindicatul decât a avut-o FRF. Mă separă faptul că nu recunoaștem adevărul, România fotbalistică este la pământ. 

Mă mai desparte un lucru foarte important, relația cu Generația de Aur. După ultimele alegeri de la FRF, Burleanu a spus așa în sală cu Mircea Lucescu, Cristi Chivu și Ionuț Lupescu: «V-am ciuruit!». Păi domnule Burleanu, ciuruiți-ne pe toți și lăsați-ne în pace, înseamnă că nu mai e loc pentru nimeni. Gică Hagi și Gică Popescu au fost umiliți la tragerea la sorți a EURO 2020, nefiind chemați”.

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live: 

Povestea neștiută a unei accidentări horror: „Am mâncat cu paiul. Puteam să rămân paralizat sau să mor” » Motivul ireal pentru care a fost demis medicul

Povestea concedierii lui Bergodi relatată de un fotbalist: „Toți ne-am dus să-l aducem înapoi. O să vedeți ce o să facă la Craiova” + îi cere scuze lui Gabi Torje

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
stormseeker
stormseeker  •  15 Iunie 2020, 17:50

LPF este si a fost o adunatura de golani, incepind cu Dragomir si terminind cu Iorgulescu si subalternii lui. Nici FRF ul nu e departe dar mafia politica PSD ista s-a refugiat la LPF unde protejatii lui Dragnea si Ponta conduc fotbalul romanesc.

dora
dora  •  15 Iunie 2020, 14:37

Nu terminati daca nu schimbati - cu aprobarea MSanatatii - regulile jocului, dupa modelul Spania, Germania ori Anglia, daca un jucator / oficial este suspectat ca ar fi bolnav este izolat imediat iar activitatea continua daca jucatorii / staff-ul este sanatos, cu izolare de maxim 5 zile. Asta cu 14 zile mi se pare o mare prostie !

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  15 Iunie 2020, 13:47

Burleanu sta ascuns,spre deosebire de Iorgulescu care a fost vazut de 3 ori in 6 ani

Vezi toate comentariile (3)
Comentează