FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Povestea neștiută a unei accidentări horror: „Am mâncat cu paiul. Puteam să rămân paralizat sau să mor” » Motivul ireal pentru care a fost demis medicul

Romeo Surdu a dezvăluit povestea unei accidentări horror, dintr-un meci cu Dinamo
Romeo Surdu a dezvăluit povestea unei accidentări horror, dintr-un meci cu Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 12 iunie 2020 12:56

Romeo Surdu (36 de ani) a fost invitat în această dimineață la GSP Live, fostul atacant trecut pe la echipe precum Brașov, CFR, Steaua sau Rapid, care s-a lăsat în urmă cu un an de fotbal și s-a apucat de antrenorat și vlogging. În direct, acesta a scos la iveală un episod neștiut din cariera sa de fotbalist. 

Prezent la GSP Live, Surdu a povestit despre o accidentare groaznică de când evolua la CFR Cluj și motivul pentru care a fost demis medicul echipei. „Eram aproape să mor sau să rămân paralizat” 

„Am avut o problemă cu spatele, era să rămân și paralizat. Nu am spus niciodată în presă. Când ne-a bătut Dinamo 5-0, în Ștefan cel Mare, și chiar la începutul partidei m-a lovit Galamaz cu genunchiul în spate. Mi-a rupt trei apofize transverse, era să rămân paralizat. Am făcut vreo două luni de zile pauză atunci, în acea perioadă am mâncat cu paiul. Stăteam la pat, nu puteam să mă mișc”. 
- Romeo Surdu, la GSP Live

VIDEO Surdu vorbește despre accidentarea suferită și de ce a fost demis medicul de la CFR

Ulterior, medicul de la CFR Cluj a fost demis: „I-am zis după meci să mă ducă să fac o radiografie, pentru că mă înțeapă spatele. «Romică, e o lovitură oarbă. Ai răbdare, o să treacă». «Omule, mă înțeapă. Eu știu care e diferența. Când trosnește osul în tine, înseamnă că e rupt 100%». El în continuare mi-a spus că nu am nimic. 

Țin minte că am făcut pauză trei zile și nu mai era la fel durerea. Mai simțeam doar o înțepătură. M-am dus să fac recuperarea și când mi-a făcut masaj am crezut că mor. A doua zi l-am sunat pe domnul președinte Iuliu Mureșan și i-am explicat situația. Apoi m-am dus la RMN și doctorul de acolo a crezut că fac un sport de contact, lupte, karate. Mi-a spus «Așa lovitură eu nu am văzut în viața mea. Un pic mai la stânga și rămâneai paralizat». Puteam să mor. Atunci l-au schimbat pe medic”. 

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

Cazul Cârtița, explicat în direct. Surdu recunoaște că a fost contactat să blătuiască un CFR - Steaua: „Tu glumești, ce ai?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează