FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A luat FCSB țeapă cu Salomao? „L-am văzut în Arabia Saudită, a fost un eșec!”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 14:22

Ciprian Panait, antrenorul lui Al Batin, e convins că FCSB n-a făcut o mutare bună prin transferul aripei stânga Diogo Salomao (30 de ani).

Antrenorul român susține că nu l-a urmărit pe mijlocaș pe vremea în care evolua pentru Dinamo, dar că s-a convins de el în perioada cât a jucat pentru Al Hazm, în Arabia Saudită.

„Cei care au gândit mutarea, cred că au argumente. Eu nu am niciun argument. L-am văzut în sezonul trecut, am mai spus că FCSB are jucători mult mai valoroşi pe poziţia lui Saomao şi cred că îi va fi greu să se impună. Mie, în Arabia Saudită, nu mi-a lăsat o impresie deosebită. L-am văzut şi ce să vă zic?

A fost jucătorul care a ratat un penalty decisiv pentru echipa lui Isăilă şi, în loc să salveze echipa, s-a dus la baraj şi au avut noroc că au rămas în prima ligă saudită. Cred că a fost un eşec acolo. Cred că FCSB are jucători mai buni acolo”, a declarat Ciprian Panait la ProSport Live.

diogo salomao
Diogo Salomao în echipamentul FCSB

Diogo Salomao îi va avea concurenți pe post pe Mihai Roman, Thierry Moutinho, Dennis Man și Florinel Coman.

2 goluri a reușit Salomao pentru Al Hazm în 11 meciuri jucate

850.000 €e cota de piață a lui Salomao, conform transfermarkt.de

Citește și:

MILSAMI ORHEI - FCSB // VIDEO Helmuth Duckadam îi ia tare pe Moutinho și Salomao: „Au venit de la Barcelona ca să fie direct titulari?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
davveire
davveire  •  18 Iulie 2019, 19:12
Postat de red_white_ pe 18 Iulie 2019, 15:40

Nu ma int ce a declarat ala, eu il stiu pe salomao ca un fotbalist bun, unul dintre cei mai buni straini care au calcat pe pamant romanesc. O zi intreaga nu am avut chef de nimic, de oftica ca a semnat cu fcsb. Ziceam ca este o greseala din partea lui ca sa dus acolo...el chiar crede ca va juca ! Ca va fi pupat de gigi dupa fiecare meci ! Dar stiu si eu, stii si tu ca nu va fi asa...o sa joace foarte putin si o sa vedem curand cum gigi se leaga de numele lui in presa, o sa vezi ce pocituri va face din numele salomao

s-a dus acolo ...auleo ,asa iq ,asa comentarii ...

gabonne1982
gabonne1982  •  18 Iulie 2019, 17:25
Postat de mariuss72 pe 18 Iulie 2019, 16:45

E un jucator cu calitati, nu poate nimeni sa nege asta, doar ca se implica pina la un anumit nivel, nu e genul care sa dea totul pe teren.

Pai cred ca si din cauza asta n-a progresat sa ajunga mai sus

theman30
theman30  •  18 Iulie 2019, 16:55

Forta STEAUA

Vezi toate comentariile (15)
Comentează