FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A marcat Fabbiani!

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2007 00:00

 "Capcaunul" va deveni tatic peste 8 luni, prietena lui, modelul argentinian Amalia Granata, fiind insarcinata. Ieri seara, fotbalistii si stafful tehnic al CFR-ului au fost invitati de conducerea clubului la o cina "in familie", la Vila Tusa, din Faget, in apropiere de Cluj Napoca. Jucatorii feroviari au venit, pe rind, cu sotiile sau prietenele, fiind intimpinati la sosire de presedintele Iuliu Muresan.

Senzatia serii a constituit-o insa prietena "Capcaunului" Fabbiani, celebrul model argentinian Amalia Granata, care a facut cunostinta cu colegii celui mai scump jucator din Liga I. "Fiona" a etalat o tinuta sobra, demna de o viitoare mamica, pentru ca Shrek va deveni tata in scurt timp, Amalia fiind in prima luna de sarcina. "Da, e adevarat, Amalia e insarcinata. Are deja o luna. Nu stiu ce anume va fi, baiat sau fata, dar stiu sigur ce-mi doresc. Vreau un baiat, care sa joace fotbal la rindul sau", a declarat atacantul, care a nu a inscris inca pentru CFR in campionat. Fabbiani a adaugat ca prietena sa si-a exprimat dorinta sa nasca in Argentina, in ciuda faptului ca locuieste acum la Cluj.

Multumiri doamnelor
Presedintele feroviarilor a tinut sa explice motivele "reuniunii de familie" de aseara. "Nu e prima oara cind ne intilnim, mereu facem asta, cind simtim nevoia. I-am invitat personal pe baieti la masa, in familia noastra draga. I-am invitat cu sotiile sau prietenele, pentru a le multumi doamnelor pentru ca ii inteleg pe jucatori si pentru ca sint alaturi de ei in aceste sacrificii pe care le presupune viata de fotbalist", a spus Iuliu Muresan. (Mihai Mateas)

Lectia lui Ketbaia

Mirel Albon, tehnicianul echipei de fotbal feminin CFF Clujeana, a cerut presedintelui CFR, Iuliu Muresan, caseta meciului cu Anorthosis Famagusta, pentru a le arata fetelor din echipa sa "o lectie de aparare". "Fara sa dau lectii nimanui, jocul fundasilor Famagustei a fost fantastic. O lectie de defensiva pentru oricine! De aceea, vreau sa aplic acea asezare la echipa mea", a spus Albon, citat de siteul www.clujeanul.ro. (Mihai Mateas)

Killerii gigantilor

Desi feroviarii clujeni considera rusinoasa infringerea in fata formatiei Anorthosis Famagusta, cipriotii nu se afla la prima izbinda de acest fel. Astfel, de-a lungul timpului, formatia pregatita in prezent de Temuri Ketbaia a invins echipe ca Athletic Bilbao sau K Lierse in calificarile pentru Liga Campionilor, iar in 2005 a reusit sa treaca de Dinamo Minsk si Trabzonspor, fiind apoi cu greu eliminata de Glasgow Rangers, cu 2-1 si 2-0. (Mihai Mateas)

Nu cer aminare

Iuliu Muresan, presedintele clujenilor, a declarat ca, desi Steaua si Dinamo si-au aminat partidele din campionat pentru a putea pregati meciurile din cupele europene, formatia feroviara nu va proceda la fel. "Am discutat cu Andone, l-am intrebat daca doreste sa cerem si noi aminarea, dar a spus ca nu e nevoie", a declarat oficialul echipei din Gruia, care s-a razgindit in privinta achizitionarii unui nou jucator, dupa cedarea lui Surdu: "Ii avem acolo pe Culio si pe Deac, nu mai are rost sa aducem inca un jucator." (Mihai Mateas)

Greu la Buzau

Conducatorii clubului feroviar sint convinsi ca CFR va avea un meci greu cu Gloria Buzau, etapa viitoare, nu doar din cauza faptului ca buzoienii sint sustinuti financiar de contracandidata la titlu, Steaua. "Toata lumea stie ca e Steaua II, dar dincolo de acest aspect, oricum e un meci greu, pentru ca jucam in deplasare, cu o echipa cu o nevoie disperata de puncte. Speram totusi sa cistigam", a declarat Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului. (Mihai Mateas)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close