FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A plecat de la Dinamo și îi transmite un mesaj lui Miriuță: "Dacă mai există divergenţe, ar trebui lăsate deoparte!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 11:10

Paul Anton (26 de ani) a plecat în această iarnă de la Dinamo la Anji în schimbul a 300.000 de euro și îi transmite un mesaj lui Vasile Miriuță pentru a redresa echipa.

Oficialii dinamoviști au încercat să-l demită pe Miriuță de la cârma echipei la finalul anului trecut, în urma mai multor rezultate negative pe care acesta le-a avut. În locul său ar fi urmat să vină Claudiu Niculescu, însă cum tehnicianul Voluntariului a refuzat, Miriuță n-a mai fost schimbat.

"Noi l-am respectat pe Mister, indiferent cum s-a numit, atât pe Cosmin Contra, cât şi pe Vasile Miriuţă. Cu Vasile am avut o relaţie foarte bună. Chiar dacă au fost mici divergenţe între Vasile şi cei din conducere, toţi am avut un obiectiv comun, de a urca, de a avea rezultate bune.

Deci, dacă au fost sau mai există (n.r. divergenţe), ar trebui lăsate deoparte, pentru că asta trebuie înţeles de toată lumea, conducere, antrenor, jucători: ar trebui să existe un singur obiectiv, acela de a face din nou Dinamo o echipă puternică”, a declarat Paul Anton la TV Telekom Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează