FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A pornit iniţiativa anti-MM Stoica » Mircea Sandu a anunţat oficial că cere sancţionarea managerului Stelei!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 octombrie 2013 15:05

Mircea Sandu a confirmat azi informaţia anunţată de Gazeta Sporturilor în urmă cu 3 zile, că i-a făcut un rechizitoriu lui Mihai Stoica în Comitetul Executiv, prin care cere ca managerul Stelei să fie suspendat.

Şeful FRF a dezvăluit şi principalul motiv care a dus la această iniţiativă: atacurile lui MM la adresa gloriilor Stelei.

"Am solicitat în Comitetul Executiv să se sesizese Comisia de Disciplină a Ligii, secretarul general al Ligii, conform procedurilor, pentru atitudinea defăimătoare şi jignitoare a domnului Stoica la adresa foştilor jucători ai clubului Steaua", a spus preşedintele FRF într-o conferinţă de presă.

Acesta ar putea fi doar primul pas anti-Stoica. Dacă la comisiile LPF nu vor fi luate măsuri, apropiaţii şefului FRF susţin că ar urma să propună inclusiv măsura extremă, aceea a declarării lui MM persona non grata în fotbalul românesc.

Cum i-a atacat pe Iordănescu şi Tudorel:
"De ce Iordănescu atacă nonstop Steaua? În afara de linguşeala la adresa patronului, vă spun eu ce a urmărit, să-i ia Steaua împreună cu generalii. S-ar fi ales prafu'. Pentru ce a făcut la Steaua, Iordănescu a avut beneficii, a devenit general de armată, deşi n-a avut nici un merit în armată. Iar Tudorel Stoica, păi, ce să-i răspund eu lui? Ce a cîştigat, ce a realizat, ce a antrenat şi ce a manageriat el în ultimii 20 de ani? Nimic".

Cum l-a umilit pe Ienei:
"Nea Imi, ce să spună şi el, eu zic să fie atent la Di Caprio. Păi aşa, nea Imi, jucătorii să aibă grijă la Di Caprio? E Di Canio, nea Imi, Di Caprio se scufunda cu Titanicul atunci".

"Dacă întrebi pe stradă de Archibald, oamenii vor avea impresia că e vorba despre ajutorul lui Robin Hood", a rîs MM de unul dintre străinii Barcelonei pe care au învins-o Steaua la Sevilla, în 1986.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (139)
simohayha
simohayha  •  08 Octombrie 2013, 04:46
Postat de sstephanuss pe 07 Octombrie 2013, 18:29

Ar fi cel mai onorabil abuz de putere pe care l-ar putea face Mircea Sandu. Ar face totodata un mare bine Stelei.

S-o crezi tu! Rau cu MM, dar mai rau fara el! Are multe greseli dar este foarte important pentru echipa si un sprijin real pentru jucatori. Arogant, rau de gura, patimas, combativ, are totusi meritul de a avea un IQ superior celor din club sau de la FRF, tinand la respect si presa care doreste sa faca cartile in sportul romanesc in functiie de cine cotizeaza mai bine. Oricum, Mircea Sandu pregateste o masura extrem de abuziva, de-a dreptul dictatoriala!

simohayha
simohayha  •  08 Octombrie 2013, 04:32

In loc de "Mircea Sandu trebuie sa satisfaca cererile principale ziare de sport din Romania care , fiind refuzate de Steaua la conferintele de presa si interzise in preajma echipei. Fara informatii reale de la Steaua, cu multe articole mustind de minciuni, ziarele respective au vanzari extrem de slabe." a se citi"Mircea Sandu trebuie sa satisfaca cererile principale ziare de sport din Romania care , fiind interzise de Steaua la conferintele de presa si in preajma echipei, fara informatii reale de la sursa, publica articole mustind de minciuni sau presupuneri, sanctionate de cititori, cauza unor vanzari extrem de slabe si a pericolului de faliment."

simohayha
simohayha  •  08 Octombrie 2013, 04:18

Mircea Sandu trebuie sa satisfaca cererile principale ziare de sport din Romania care , fiind refuzate de Steaua la conferintele de presa si interzise in preajma echipei. Fara informatii reale de la Steaua, cu multe articole mustind de minciuni, ziarele respective au vanzari extrem de slabe. Singura solutie este ca Sandu sa execute comanda patronilor de la ziarele respective. In caz contrar, Nasu' va avea surpriza de a citi la gazeta informatii despre toate infractiunile grave pe care le-a savarsit si de care avea nevoie DNA ca de aer. Mafia din fotbal cere ca Steaua sa fie stopata cat mai curand. Daca nu merge cu Prodanca, distruge-l pe MM!

Vezi toate comentariile (139)
Comentează