FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - SEPSI 1-0

A răbufnit după Farul - Sepsi: „Suporterii au sărit să mă scuipe! FRF și LPF să intervină!”

După Farul - Sepsi 1-0, Roland Niczuly, portarul covăsnenilor, a răbufnit la adresa suporterilor formației gazdă.
După Farul - Sepsi 1-0, Roland Niczuly, portarul covăsnenilor, a răbufnit la adresa suporterilor formației gazdă.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 20:45 / Actualizat luni, 09 august 2021 22:05

După Farul - Sepsi 1-0, Roland Niczuly, portarul covăsnenilor, a răbufnit la adresa suporterilor formației gazdă.

Toate detaliile despre Farul - Sepsi 1-0, AICI!

Rezultatele + programul etapei #4

„Au fost scandări xenofobe. M-am dus după o minge, să o repun de la 6 metri, și au sărit 10 suporteri de la Farul să mă scuipe. Cei de la FRF și LPF să se sesizeze! Nu mi se pare normal ca în 2021 să se întâmple așa ceva. 

Facem parte din campionatul românesc și participăm în cupele europene. Nu știu de ce este acest comportament contra noastră. Dacă supărăm pe cineva, să ne anunțe, să ne dăm la o parte! 

Mi-a lăsat un gust amar această partidă, îmi găsesc cu greu cuvintele. Jocul nostru nu aș putea să vă zic exact de ce nu a mers. Am avut totuși câteva ocazii clare”, a declarat Niczuly.

"Nu știu dacă e presiune pe mine, eu am venit să apăr și să fac bine. E o responsabilitate mare să joci sub comanda lui Gică Hagi" 
Marian Aioani, portar Farul

"Noi am avut ocaziile, ei au dat golul. Dar nu-mi fac probleme. Nu sunt tensiuni la noi. E ceva de moment" 
Bogdan Mitrea, căpitan Sepsi

Galeria Farului, scandări xenofobe în meciul cu Sepsi

În minutul 18 al meciului Farul - Sepsi, galeria dobrogenilor a apelat prima dată la scandări xenofobe: „Afară, afară cu ungurii din țară!”.

„Nu sunt lucruri pe care să le dorim să le auzim pe arenele noastre. De fapt, nu-și mai au locul în lumea modernă în care trăim. Acum, să se gândească fanii Farului la un singur aspect: cum se simte Arpad Tordai, goalkeeperul care a ținut intactă poarta echipei în ultimele 3 meciuri. El e de etnie maghiară!”, a spus George Dobre, comentator Digi Sport.

Galeria Farului a utilizat expresia reprobabilă și pe parcursul întâlnirii.

Ce riscă Farul:

Dacă spectatorii afişează inscripţii conţinând sloganuri discriminatorii/denigratoare/rasiste/xenofobe sau se fac vinovaţi de alte comportări de acest fel la un joc, organul jurisdicţional va aplica o sancţiune de la 5.000 la 70.000 de lei clubului pe care l-au susţinut spectatorii respectivi, la fiecare nouă abatere de același tip penalitatea urmând a fi majorată cu ½ față de cea aplicată anterior. La atingerea pragului maxim clubul va fi sancționat cu măsura programării unui joc fără spectatori cumulat cu o penalitate sportivă de 70.000 lei 
Articolul 54 din Regulamentul Disciplinar al FRF

Farul, fără gol primit în Liga 1!

Citește mai multe știri din Liga 1:

Un fotbalist al Farului s-a întors de la Jocurile Olimpice cu o accidentare bizară! Hagi, contrariat: „Nici nu se poate antrena”

Galeria Farului, scandări xenofobe în meciul cu Sepsi » Reacție în direct + ce riscă clubul lui Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
imgb
imgb  •  11 August 2021, 02:46

Bey Sepsi , duceti-va la opera ....pe stadion se mai descarca lumea .....unii mai injura....altzii arunca ***.....lumea se amuza.... Voi de ce ati dat jos steagul Romaniei de pe primaria Sf. Gheorghe si l-ati pus pe cel unguresc ? Pai e bine asta bey Sepsi ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  10 August 2021, 11:54
Postat de rad_de_prosti pe 09 August 2021, 21:21

Perfect punctat, sunt de condamnat scandarile xenofobe, dar nici Sepsi echipa finantata indirect de Rusia, prin Orban, nu e usa de biserica, lumea nu-i proasta...Apropo a spus-o Orban cel OK, adica Ludovic, cum de e posibil sa fie finatata echipa pe criterii etnice, SRI-ul ce zice?

Mai urmeaza sa apara unul care sa spuna ca e finantata de reptilieni ....*** de galerie au mereu scuze, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  10 August 2021, 11:46
Postat de iulian_ene pe 09 August 2021, 21:14

Sepsi e o dubiosenie de echipa, dintr-o zona fara traditie fotbalistica, conceputa ca instrument de propaganda al dictatorului aspirant Orban V. Isi merita antipatie cu varf si indesat. Ragaielile xenofobe ale fanilor CSA si Farul trebuiesc penalizate ca acte primitive - in lunga traditie romaneasca a patriotismului de carton- ce sunt, fireste. Genul asta de gesturi conving propagandistilor unguri ca s-o bage p-aia cu stransa unitate in fata strainilor dusmanosi. Sa nu-i scoatem pe ungurasi mai victime inocente decat sunt, totusi.

Deci Grozavu e vandut lui Orban? :)) Ce "traditie fotbalistica" au Voluntari, Clinceni, Chiajna si...Ovidiu?

Vezi toate comentariile (48)
Comentează