FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A răbufnit și Dan Petrescu: „UEFA trebuie să schimbe legile!”

Articol de , - Publicat joi, 15 august 2019 13:03

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a acordat un interviu israelienilor de la Walla Sport în care a fost întrebat despre „dubla” din play-off-ul UCL cu Slavia Praga, visul carierei sale de antrenor, dar și despre posibilitatea de a antrena la un moment dat naționala Israelului.

  • Prima manșă a play-off-ului UCL CFR Cluj - Slavia Praga se joacă marți, 20 august, în Gruia. Returul este programat miercuri, 28 august, la Praga. 
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00 și vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. În cazul în care campioana României este eliminată de formația cehă, clujenii vor accede în grupele Europa League. 
     

...despre cum a trecut de Maccabi Tel Aviv: „Cred că Maccabi are jucători foarte buni, dar are și probleme în apărare, exact ca Celtic. Ambele echipe au jucători ofensivi de calitate, însă există probleme în apărare.  

În plus, Maccabi plimbă foarte mult mingea până să ajungă la poartă. Eu am altă filosofie, îmi doresc să creez pericol din 2-3 pase” 

...despre dubla cu Slavia Praga și nemulțumirile față de UEFA: „Slavia este o echipă bună, a jucat împotriva lui Chelsea în sezonul trecut și a înscris multe goluri. Problema mea este că trebuie să parcurgi atâtea tururi pentru a ajunge în Liga Campionilor. CFR trebuie să treacă de Astana, Maccabi, Celtic și Slavia Praga pentru a merge în grupe. UEFA trebuie să schimbe legile!”.

5 trofeeare Dan Petrescu până acum în cariera de antrenor: 3X Campionatul României, Supercupa României și Cupa Chinei

...despre echipa pe care visează s-o antreneze în viitor și ofertele din trecut din Anglia: „Marele meu vis este să antrenez Chelsea. Dacă o să primesc o ofertă și nu o să prind avionul, o să merg pe jos. Nu o să uit acest club niciodată. Nu îmi este rușine să spun că aștept un telefon de acolo și în acest moment. În trecut am avut oferte de la Crystal Palace, Sheffield și Nottingham, însă la vremea respectivă aveam contracte excelente în Rusia și China”, a spus Dan Petrescu în dialogul cu jurnalistul Yaniv Tuchman. 

1996-2000este perioada în care Dan Petrescu a jucat pentru Chelsea, echipă pentru care a înscris 21 de goluri în 188 de meciuri oficiale

„Nu exclud posibilitatea de a antrena la un moment dat naționala Israelului. Este o țară minunată, dar acum sunt la Cluj și mă simt bine. În viitor nu se știe” - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

CFR a eliminat-o pe formația din Israel Maccabi Tel Aviv în turul III preliminar al Ligii Campionilor, scor 3-2 la general.

Vezi și: 

Dan Petrescu, declarații tari pe aeroport: „Am avut ofertă înainte de meciul cu Celtic. Am fost șocat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
samertx
samertx  •  15 August 2019, 18:33
Postat de cj1960i pe 15 August 2019, 18:14

ok! te cred, caci nu esti primul care ar patii asta. Si parerea mea este ca nu trebuie sa ne jignim pe baza unor nimicuri, asa ca hai sa dorim 2 rezultate bune in seara asta, apoi sa putem spera si noi la 2-3 echipe in CL.

Iar cele 6 bucăți steluțe sunt puse pe trimitere la o piesă de muzică, văd că neagreată de către GSp. Treaba lor, dar piesa era mișto. :))

cj1960i
cj1960i  •  15 August 2019, 18:14
Postat de samertx pe 15 August 2019, 17:58

Steluțele de pe acest comentariu sunt puse pe „nu sunt”. Eu asta am scris„NU SUNT”.

ok! te cred, caci nu esti primul care ar patii asta. Si parerea mea este ca nu trebuie sa ne jignim pe baza unor nimicuri, asa ca hai sa dorim 2 rezultate bune in seara asta, apoi sa putem spera si noi la 2-3 echipe in CL.

samertx
samertx  •  15 August 2019, 17:58
Postat de cj1960i pe 15 August 2019, 17:40

Hai s-o lasam moarta! Toti ne umflam pe gramatica, sau zona de unde suntem nascuti.Dar unii suntem ceva mai batrani si gresim mai des. Parerea mea este ca: U Craiova si fcsb TREBUIE, MUSAI, sa obtina cate o calificare in aceasta seara. In rest doar povesti. PLUS CA, MAI AI GRESELI SI FAPTUL CA INJURI CAND ITI CADE TIE PE CHELIE, NE CAM LAMURESTE CE OM ESTI.

Steluțele de pe acest comentariu sunt puse pe „nu sunt”. Eu asta am scris„NU SUNT”.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează