FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A rezistat doar două luni la FCSB, dar nu e ranchiunos: "Am numai lucruri bune de spus despre antrenor și colegi, dar cu Becali n-am vorbit prea mult"

Kamer Qaka și Nicolae Dică
Kamer Qaka și Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2018 09:16

Albanezul Kamer Qaka n-a rezistat decât două luni la FCSB și s-a întors la Poli Iași în schimbul a 200.000 de euro, deși roș-albaștrii au plătit în luna iulie pentru a-l transfera 375.000 de euro.

Mijlocașul în vârstă de 23 de ani are doar cuvinte de laudă la adresa foștilor colegi și a lui Nicolae Dică, însă când a fost întrebat de patronul Gigi Becali n-a dat prea multe detalii.

"Sunt foarte fericit, mă simt ca acasă aici, am avut un meci foarte bun azi. Nu gândesc că e un pas înapoi pentru mine, fotbalul e acelaşi peste tot, sunt foarte fericit că sunt aici.

S-au întâmplat numai lucruri bune (n.r. la FCSB), am numai lucruri bune de spus despre ei, despre antrenor, despre toţi. Cu Gigi Becali nu am vorbit prea mult, nu ştiu ce să spun despre el", a declarat Qaka, potrivit TV Digi.

7 meciuri a jucat Qaka la FCSB în care a acumulat 381 de minute

1.000.000 €e cota de piață a lui Qaka, potrivit transfermarkt.de

Citește și: ANALIZĂ GSP // Becali a devenit manager ABSOLUT la FCSB! Patronul și-a blocat antrenorul mai rău ca oricând și a ajuns inclusiv să le arate fotbaliștilor cum să șuteze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Septembrie 2018, 11:05

daca joaca bine, il va dori gigel inapoi fix inainte de meciul retur.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează