FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL LA RAPID

A sărit Manea să îl bată pe Rossi?

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Înaintea meciului FC Vaslui - Rapid, între antrenorul şi managerul sportiv al giuleştenilor a avut loc o dispută aprinsă.

După încercarea eşuată de a-l aduce pe Walter Novellino, fostul antrenor al Sampdoriei, pe banca tehnică, în locul lui Manea, managerul sportiv Renzo Rossi a vrut să se implice şi în alcătuirea echipei.

Gurile rele spun că italianul i-a cerut lui Manea să nu apeleze la serviciile anumitor jucători, unul dintre ei adus la echipă de Florin Manea, fiul tehnicianului, susţine ziarul Click.

„De ce îl mai forţezi pe Ilie Iordache ăla? În trei meciuri n-a făcut nimic! Iencsi e prea bătrân să mai joace pentru Rapid", ar fi spus Rossi. Atunci, Manea a explodat şi a sărit la bătaie: „Cine te crezi mă tu, să-mi spui mie pe cine să bag şi pe cine nu?".


sursa: Click

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
 •  24 Martie 2010, 09:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

au ajuns sa comenteze tot felul de kk-reze si jigo dii im putzite! bai jagardelelor, daca va uitatzi la stoa ia, o sa vedeti numai arieni puri in gasca: bane-jagardel, p marin etc, , iar daca va uitati in galerie - la voi e umbra mareeee... Cu asta sunteti pe departe campeoni! Si daca-l mai puneti si oa ie kkreaza - sefu' - atunci e deja rasul curcilor! asta e travesti, ca si mm (tampitzel travestit in cioban).Huuooo jagarde le

 •  23 Martie 2010, 23:16

Chiar, cine te crezi? Mai Rossi, tu chiar nu intelegi, o nulitate mie la mie nu pricepe nimic decat tampenia lui! El este ten ismene, adica zece ismene , nu antrenor de fotbal. In rest, sanatate si virtute mai Nae, sa ai ce bea si ce ...manca! Rima eventual sa ti se usuce!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close