FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-1

A semnat Reghe! Tehnicianul va conduce azi primul antrenament la Steaua: ”Vine cu toată echipa lui de nemți”

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2015 00:00

Tehnicianul de 40 de ani va conduce astăzi primul antrenament al campioanei.

Laurenţiu Reghecampf şi-a reziliat ieri contractul cu Litex, iar aseară ajunsese deja la Bucureşti pentru a negocia cu Gigi Becali. Patronul campioanei a anunţat la DigiSport că s-a înţeles cu antrenorul de 40 de ani, iar de astăzi acesta va fi noul "principal" al echipei.

"S-a terminat cu Dică, Reghecampf se întoarce la Steaua! Vine cu toată echipa lui de nemţi, de americani, de ce vrea el. I-am făcut o ofertă foarte bună şi nu avea cum o să o refuze! Era pe locul 1 în Bulgaria, dar l-am convins să se reîntoarcă. I-am spus direct că poate să aducă orice jucător vrea, a zis că o să ia un atacant pentru că de altceva nu are nevoie. A vorbit deja cu Marica, a zis că rămîne să vadă ce se va întîmpla pe viitor. O să vină din iarnă şi Piotr Celeban, am bătut deja palma cu el! Nea Ţiţi o să rămînă alături de mine toată viaţa lui dacă vrea!", a declarat Becali.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf îi cuprinde pe Toni Petre, Cristian Țermure (antrenori secunzi), Florin Tene (antrenor cu portari), Thomas Neuber (preparator fizic).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
988195331243397
Lili Rosca  •  03 Decembrie 2015, 11:36

Bravo. forza steaua bv nea gigi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează