FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID / REMUS RAUREANU (CRANS-MONTANA - ELVETIA)

A venit Andrade

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 iulie 2007 00:00

Ieri, portarul brazilian a ajuns in cantonamentul Rapidului. Rapid are in continuare patru goalkeeperi. Miercuri seara a plecat Edel Apoula, ieri dupa-amiaza a ajuns la Crans Montana Andrade. Brazilianul a venit insotit de agentul lui si a fost asteptat in fata hotelului de Cristiano Bergodi si de Viorel Moldovan. A aparut foarte obosit. "N-a dormit deloc, a venit cu masina de la Torino", a explicat Moldovan, cel care s-a ocupat de transferul sud-americanului.

Andrade a facut cunostinta cu staff-ul tehnic, dupa care a intrat in hotel si a intrebat la ce ora e masa. In hol a dat peste Cesinha, conationalul sau. "Cum te simti la Rapid?", l-a intrebat portarul. "Bine, dar nu-ti pot spune nici eu prea multe, pentru ca sint aici doar de trei saptamini", i-a raspuns Cesinha. Goalkeeperul inalt de 1,90 metri a mers apoi la masa si a parut mai volubil si mai sociabil decit ceilalti doi brazilieni din lot, Cesinha si Tamandare. "stiu italiana, un pic de spaniola, ma descurc sa comunic", a explicat Andrade care este avantajul sau. Ieri dupa-amiaza a facut primul antrenament cu Rapidul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează