FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A zburat dintele nou! :) Dantura de 10.000 de euro a lui Cristi Tănase a cedat la primul contact

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 februarie 2014 22:36

Chiar în ziua în care a împlinit 27 de ani, Cristi Tănase şi-a pierdut un dinte după o ”braziliană” ratată. Plătise 10.000 de euro unei clinici de lux în ultimele şase luni pentru a-şi reface dantura.

Cristi Tănase a fost cel mai trist jucător al Stelei după cele două victorii din restanţele cu Chiajna şi Universitatea Cluj. Cu patru minute înaintea fluierului de final al partidei cu "şepcile roşii", decarul campioanei a încercat un dribling pretenţios, care nu i-a ieşit deloc. Din "braziliana" încercată, acesta s-a ciocnit dur cu Dan Bucşa în marginea careului advers, moment în care i-a sărit un dinte din gură!

Unul dintre apropiaţii lui Tănase a dezvăluit de ce mijlocaşul era atît de nervos la finalul partidei şi nu reacţiona deloc la glumele colegilor: "Săracul, abia îşi terminase lucrarea dentară! Era prima lui săptămînă cu noii dinţi... L-au ţinut «în lucrări» mai bine de şase luni.

După ce a revenit din cantonament şi-a finalizat întreaga lucrare. Pe lîngă faptul că a plătit o grămadă de bani, i-au mai şi sărit dinţii din gură de la primul contact". În jur de 10.000 de euro achitase Dodel în jumătatea de an în care fusese clientul clinicii.

Decarul Stelei nu este primul jucător care-şi pierde dinţii pe teren în timpul unui meci, doar că Tănase s-a autoaccidentat. Se mai întîmplase un accident în urmă cu un an, pe 23 februarie, atunci cînd Jivko Milanov, de la FC Vaslui, a fost lovit violent de Ricardo Cadu şi şi-a pierdut cinci dinţi.

15.000 de euro e salariul lunar al lui Cristi Tănase la Steaua, din care 10.000 i-a plătit clinicii de stomatologie pentru întreaga lucrare dentară

"I-am zis să nu mai zîmbească atunci cînd face poze! Îşi pune el un dinte, nu-i problemă, în ziua de azi îl pui imediat" (Iasmin Latovelvici, fundaş Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"E ciudat dacă sînt convocat la naţională!"
Lucian Sînmărtean a vorbit la DolceSport despre o posibilă convocare la echipa naţională: "Eu ca jucător nu m-am schimbat o dată cu venirea la Steaua. Dacă voi fi convocat, atunci vor apărea şi alte discuţii. Mie mi s-ar părea puţin ciudată o convocare la echipa naţională. Fiindcă sînt acelaşi fotbalist, jocul meu nu s-a transformat deloc. Iar dacă am ajuns la Steaua şi imediat se face o convocare, cred ca va fi delicat pentru toată lumea".

Probleme pentru Chirilă
Antrenorul Concordiei, Ionuţ Chirilă, are probleme mari de efectiv înaintea meciului de mîine seară contra Stelei. Pe lîngă suspendarea lui Neluţ Roşu, Chirilă nu se poate baza pe Creţu, Bucurică, Ispir, Liviu Ganea şi Bambara, toţi accidentanţi! Mai mult, Serediuc acuză dureri mari la gleznă, iar în acest moment este incert pentru jocul contra Stelei! Reghecampf nu se va putea baza pe Cristi Tănase, cel care a primit cartonaş galben în meciul restanţă cu U Cluj, fiind suspendat.

Ironic cu rivalii
Deranjat de declaraţiile lui Dinu Gheorghe după Steaua - Chiajna 4-0, Laurenţiu Reghecampf îi atacă pe rivalii la titlu: "Meciul Astra - Corona v-a plăcut? La meciul nostru au fost lucruri surprinzătoare, mai ales că am jucat fără vîrf şi am încercat ceva nou. Aţi auzit pe cineva de la Steaua să comenteze ce s-a întîmplat vineri? Pe noi nu ne interesează! Ne vedem de treaba noastră, vrem să ne cîştigăm meciurile, pentru că pe parcursul unui campionat se pot întîmpla foarte multe lucruri".

Efectul Champions League
Mihai Stoica a explicat motivele pentru care Steaua nu a mai avut acelaşi avantaj ca la finalul turului din sezonul trecut: "Steaua este un club mult mai puternic decît toate celelalte contracandidate. Consumul de energie din Liga Campionilor a dus la această distanţă de doar 3 puncte faţă de locul doi. Astra şi Petrolul sînt mult peste ce au fost anul trecut şi gradul de spectacol a crescut, nu mai este o cursă solitară ca anul trecut. Noi sîntem favoriţi şi peste adversarii noştri!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
t0ni
t0ni  •  24 Februarie 2014, 02:22

stelist, manelist, fotbal ioc si-n plus si stirb,...cum naiba sa te mai placa pitipoancele?! ;-)))))))))))))

maryan72
maryan72  •  23 Februarie 2014, 17:36
Postat de ricco pe 23 Februarie 2014, 15:41

Dentisti de Romania... NICI UNUL NU STIE MESERIE !!!.... NISTE PIRLITI !!!...

materialul pe care s-a lucrat a fost prost si nimeni nu garanteaza lucrarea atunci cand dai cu dintii in gard .

ricco
ricco  •  23 Februarie 2014, 15:41

Dentisti de Romania... NICI UNUL NU STIE MESERIE !!!.... NISTE PIRLITI !!!...

Vezi toate comentariile (39)
Comentează