FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Abia plecat de la Dinamo, Sean McDermott îl atacă pe Mircea Rednic: „M-am gândit că așa se fac lucrurile în România”

Sean McDermott
Sean McDermott

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 11:05

Dat afară de Mircea Rednic după doar 3 meciuri, portarul irlandez Sean McDermott, 25 de ani, a vorbit despre scurta lui aventură la Dinamo.

Adus în ianuarie, Sean McDermott a fost dat afară după ce Rednic i-a imputat prestația din meciul de acasă cu FC Botoșani, 1-2. Portarul și-a spus propria variantă în presa internațională.

„Mi-au spus că voi fi numărul unu, dar niciodată nu m-am gândit că voi fi titular fără să demonstrez nimic. Nu am crezut că o să am locul garantat.

Am jucat trei meciuri, iar în două nu am primit gol. Pe al treilea (n.r. cu Botoșani acasă) l-am pierdut cu 2-1 și am citit că am făcut greșeli. Dacă te uiți la gol, vezi că nu sunt greșeli de portar. Sunt goluri normale. Mereu te întrebi dacă puteai să te descurci mai bine. Niciodată nu ești perfect.

M-am gândit că așa se fac lucrurile aici. Pierzi un joc și ajungi să fii a treia variantă. Nu cred că era locul unde mă pot dezvolta. Cum am pierdut un joc, cum am fost dat afar! Nu am simțit că este corect.

Cei de la Dinamo au cumpărat mulți jucători în ianuarie și nu am făcut parte din echipa pe care vor să o construiască pentru viitor. Schimbau mulți jucători și nu puteam să mă dezvolt”, a declarat Sean McDermott, care în prezent joacă în Norvegia la Kristiansund, într-un interviu pentru planetfootball.com.

3meciuri a bifat McDermott la Dinamo, în acest sezon

Citește și:

Scandal cu Mustoe în această dimineață » Dinamo: „L-am dat afară”. Impresarul: „A fost mai cu forța, s-au certat, dar n-a semnat! E bătaie de joc!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  27 Martie 2019, 17:44

Sunt curios cand,unde si cat o sa se dezvolte asta ,la valoarea pe care a demonstrat-o in cele 3 meciuri jucate!

adriann_
adriann_  •  26 Martie 2019, 15:54
Postat de balauru48 pe 26 Martie 2019, 13:41

McDermott are dreptate, din pacate.

Greu de spus daca are dreptate sau nu, mie mi s-a parut un portar greoi. E drept, capabil sa domine careul la mingile aruncate pe sus, doar ca la noi nu prea se joaca asa. Din pacate pentru el meciul ala cu Botosani era unul de totul sau nimic in sezonul asta pentru Dinamo, iar el nu a reusit nimic la doua mingi totusi parabile. Barem la golul lui Golofca a fost si o eroare clara de plasament, daca iesea corect il lovea mingea in piept, ala a pus capul in pamant si a tras orbeste.

mariuss72
mariuss72  •  26 Martie 2019, 13:56
Postat de balauru48 pe 26 Martie 2019, 13:41

McDermott are dreptate, din pacate.

Corect, nu se da un fotbalist afara dupa trei meciuri.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează